Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagogisk konsulent til PPR i Greve

Da en af vores gode kollegaer går på pension, er vi på udkik efter en ny kollega, som vil være med til skabe høj trivsel og de bedste lærings- og udviklingsmuligheder for børn/unge i Greve kommune – naturligvis i et tæt samarbejde med børn og unges familier/netværk, eksterne professionelle og interne kollegaer i PPR.

Du bliver en del af et specialpædagogisk team på fem, som rådgiver og vejleder familier og fagprofessionelle i forhold til børn/unge i alderen 0-18 år med generelle indlæringsvanskeligheder og/eller specifikke vanskeligheder, fx ADHD/ASF. Børnene/de unge har i deres hverdag brug for, at de voksne omkring dem har viden om deres særlige behov samt kendskab til specialpædagogiske redskaber, som kan imødekomme disse.

Den ledige stilling har to elementer:

Den fastlagte del af stillingen er rådgivning og vejledning til familier ift. ADHD/ASF, hvor børn/unge er i aldersgruppen 6-18 år (Servicelovens §11).

Derudover vil stillingen også indbefatte specialpædagogiske opgaver enten på småbørnsområdet og en specialskole eller skoleområdet afhængig af dine kompetencer, erfaringer og interesse.

Opgaverne på småbørnsområdet (3-6 år) vil indbefatte samarbejde med specialtilbud på dagtilbudsområdet; inkluderede børn i almentilbud; vejledning af familierne i hjemmet; samt samarbejde med en specialskole, hvis elever (6-18 år) modtager vidtgående specialundervisning.

Opgaverne på skoleområdet vil indbefatte samarbejde med en eller flere af kommunens specialeskoletilbud. PPR Greve udbyder såkaldte temapakker, hvoraf én med titlen ”Vejledning/rådgivning i almenskolen og SFO”, ofte er indgangen til samarbejdet mellem specialpædagogiske konsulenter og skoler.

Alle i teamet holder løbende oplæg/kurser for andre fagprofessionelle og/eller forældre.Vi søger en engageret og faglig dygtig kollega med:

 • En faglig relevant baggrund (fx lærer/pædagog/socialrådgiver med supplerende relevant efteruddannelse; cand.pæd., cand.pæd.pæd.; cand.pæd.pæd.psych.).
 • Gerne efteruddannelse eller stor erfaring ift. at samarbejde med familier, hvis børn er udfordret af ADHD/ASF (den fastlagte del af stillingen).
 • Erfaring med at rådgive, supervisere og undervise forældre og fagprofessionelle.
 • Stor faglig viden og erfaring med at bringe specialpædagogiske redskaber i spil i praksis ift. småbørn og skolebørn.
 • Har en relationel og kontekstuel forståelse og tilgang til børn/unge.
Derudover er vi på udkik efter en kollega, hvor vi oplever:

 • Høj motivation for arbejdet med at bidrage til trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og deres familier.
 • At du vægter og forstår betydningen af at se relationer og kontekst som væsentlige faktorer i forståelse af barnet og det, som han/hun fortæller sin omverden. PPR Greve baserer sit børne- og forandringssyn på et systemisk grundlag.
 • At du kan navigere i flere positioner og dermed både kan møde samarbejdspartner som ekspert på dit område og som nysgerrig facilitator af samtaler og møder.
 • At du bidrager til – og drager nytte af – et godt kollegialt samarbejde både internt og eksternt.
 • At du i en ånd af dialog er indstillet på at lade dig udfordre både i din praksis og dine tanker/ideer.
 • At du står stærkt ift. relations- og kommunikationskompetencer samt selvstændigt kan tilrettelægge dine opgaver.
Vi forventer, at du læser mere om os og vores tilbud på Greve kommunes hjemmeside (www.greve.dk). Men for nu kan vi kort fortælle, at PPR er en selvstændig enhed i Center for Børn og Familie og samarbejder med skoler og dagtilbud samt specialtilbud for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har et tæt samarbejde med Sundhedsplejen, familierådgiverne i Familierådgivningen, Greve Familiecenter og Udviklingscenter Greve, og vi tilbyder ydelser i henhold til Serviceloven. Vi vil gerne gå foran og være modige ift. nye tiltag. Vi vil også gerne stå vagt om fagligheden og altid stå på velfunderede ben.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Majgård Nørbjerg på tlf. 2175 3318 eller specialpædagogiske konsulenter Mai Bluhme Klok (tlf. 30844309) eller Dina Berg Hauritz (51168446).

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) med start 1.12.2020.

Rekrutteringsforløbet:

Ansøgningsfristen er 18. september kl. 12.00.

Første samtalerunde forventes afholdt torsdag den 1. oktober og fredag den 2. oktober.

Anden samtalerunde forventes afholdt mandag den 5. oktober. Til anden samtale vil der bl.a. være en forventning om, at du præsenterer en case, som vi kan tale ud fra.

Hvis du indkaldes til samtale, vil vi forventeligt kontakte dig 25. september.

Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune indhenter børneattest ved ansættelsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.