Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagogisk vejleder til AspIT Storkøbenhavn

AspIT-uddannelsen har som målsætning, at eleven udvikler sig fagligt, personligt og socialt til ordinær job eller videre uddannelse.

Uddannelsen, som kan tages enten som en STU eller på revalidering, henvender sig til unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse med normal til høj intelligens.

Vi søger en engageret specialpædagogisk vejleder med omfattende pædagogisk vejledningserfaring i forhold til målgruppen.

Du skal vejlede eleverne i deres uddannelse og tilværelse generelt, og derfor har du en specialpædagogisk baggrund og stor indsigt i de særlige forudsætninger, de unge har.

Derudover vil du med din viden om og erfaring med målgruppen fungere som sparringspartner i forhold til dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du vil fungere som underviser for eleverne i faget kommunikation og personlig udvikling.

Du er ansvarlig for at planlægge, gennemføre, dokumentere og følge op på statusmøder, informationsmøder og eksterne aktiviteter i forbindelse med elevoptag.

Derudover skal du forestå det eksterne samarbejde med kommunale myndigheder; Jobcentre, UU-vejledere og sagsbehandlere.

Du har forståelse for arbejdsmarkedets krav og forventninger og har lyst til at hjælpe eleverne videre ud i varig beskæftigelse på det ordinære arbejdsmarked.

Som person arbejder du struktureret, du er faglig og kommunikativ stærk i dit skriftligearbejde, ligesom du er velformuleret i mødet med andre mennesker.

Du er fleksibel og rummelig, og du har en positiv indstilling til teamarbejde og nyskabelse, da du skal fungere i et team, der løbende evaluerer og kvalitetssikrer elevernes individuelle forløb.

Du er fortrolig med anvendelse af IT i dit arbejde, og du skal være parat til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet.

Du har eventuelt en baggrund fra specialskole, STU, behandlingsinstitution eller lignende.

Du har eventuelt en relevant efteruddannelse inden for området.

Stillingen er en deltidsansætte fastsat til 30 timer pr. uge.

 

Domicil: Høje Taastrup

Tiltrædelse: 01. april 2018

Ansøgningsfrist: 12. februar 2018

Ansættelsessamtale: 19. februar 2018

Løn og pension iht. gældende overenskomst med HL. Oplysninger om ansættelsesvilkår og svar på evt. andre spørgsmål fås ved henvendelse til Uddannelseschef Ole Bay Jensen på tlf. 72 16 27 99.

Søg jobbet på www.campusvejle.dk/job

Læs meget mere om AspIT på www.aspit.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her