Specialpsykolog eller psykolog til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Slagelse/Vordingborg

Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en specialpsykolog eller erfaren psykolog på specialistniveau - er du tæt på at færdiggøre din videreuddannelse eller er specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri med interesse indenfor feltet er du også velkommen.

Vi søger en specialpsykolog 32-37 t/u som selvstændigt kan varetage behandlingsafklaring, psykopatologisk udredning, diagnosticering, risikovurdering samt psykoterapeutisk behandling af patienter med komplicerede traumelidelser. En vigtig rolle bliver ligeledes at støtte og vejlede ikke specialiserede kollegaer i udførelse af disse arbejdsopgaver.

Klinik for Traumatiserede Flygtninge rummer to Regionsfunktioner i Region Sjælland; henholdsvis Regionsfunktion for Traumatiserede Flygtninge og Regionsfunktion for PTSD.

Klinikken arbejder målrettet med løbende kvalitetsforbedring af behandlingstilbuddet, optimering af udredning og behandling og effektivisering af arbejdsgange, med henblik på at kunne tilbyde den højt kvalificerede behandling som målgruppen har behov for. Indenfor kvalitetsudvikling, effektivisering og organisering af behandlingstilbuddet sigter vi på en praksis, der både imødekommer patientgruppens behov for nærhed, på samme tid som højt specialiseret behandling svarende til regionsfunktionen.

Med dine psykiatriske kompetencer vil du komme til at spille en central rolle i at sikre patientflow ved at løse visitations- og vurderingsopgaver samt understøtte behandlingsplanlægningen i hele klinikken bl.a. gennem konferencedeltagelse og -ledelse.

Supervisions- og vejledningsopgaver både monofagligt og tværfagligt i Afdeling for Specialfunktioner vil indgå i dine arbejdsopgaver.

Du vil få stor selvstændighed i forhold til løsning af dine arbejdsopgaver. Afhængig af din erfaring med patientgruppen tilbydes supervision efter behov. Vi er optaget af, at vores medarbejdere tilbydes et godt arbejdsmiljø, med mulighed for supervision, kollegial sparring, fællesskab, faglig udvikling og personlig trivsel.

Hvem er vi?

Vores klinik har regionsfunktion i Region Sjælland og tilbyder behandling til traumatiserede flygtninge fra hele region. Vi har hovedsæde i det nye psykiatrisygehus i Slagelse og satellitter i Vordingborg og Køge.

I personalegruppen indgår sekretærer, læger, psykologer herunder specialpsykolog, sygeplejersker – herunder klinisk sygeplejespecialist, socialrådgivere, fysioterapeut og psykomotoriske terapeuter.

Vi er organiseret i Afdeling for Specialfunktioner, som løfter mange af regionsfunktionerne i Region Sjælland.

Arbejdsopgaver

 • Afklarende samtaler
 • Diagnostik
 • Behandlingsplanlægning
 • Psykoterapeutiske behandling
 • Faglig vejledning, undervisnings- og supervisionsopgaver i forhold til mono- og tværfagligt personale
 • Udviklingsopgaver indenfor implementering af psykometriske metoder til at kvalitetsforbedring af udredning og monitorering af behandlingseffekt, patientoplevet kvalitet og kliniknære kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter

Kvalifikationer

 • Specialpsykolog i voksenpsykiatri evt. børne- og ungdomspsykiatri med særlig interesse for målgruppen eller bred klinisk erfaring inden for psykiatri
 • Gerne erfaring med traumebehandling
 • Det er en fordel, hvis du har en traumeterapeutisk uddannelse anden psykoterapeutisk specialistuddannelse, eksempelvis specialist i kognitiv terapi vil også blive værdsat
 • Interesse for og gerne erfaring med tværkulturel behandling
 • Gode samarbejdsevner, overblik og fleksibilitet

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at bidrage til at udvikle specialpsykologens rolle i klinikken
 • Mulighed for at bidrage til udvikling af et specialiseret behandlingstilbuddet til traumepatienter
 • Engagerede kollegaer, der brænder for området

Du vi få delt arbejdssted med primært virke i Slagelse og 1-2 ugentlige rejsedage til Vordingborg.

Yderligere information
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos Afdelingssygeplejerske Line Nordentoft på mail llno@regionsjaelland.dk, 25 30 98 76 og hos psykolog Line Bang Mikkelsen, libmi@regionsjaelland.dk, 93 56 75 74.

Løn og ansættelsesforhold
Er svarende til de overenskomster der er indgået mellem Danske Regioner og den pågældende faglige organisation. Der er mulighed for efteruddannelse både internt og eksternt.

Ansættelsessamtaler 17.05.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To psykologer til Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs søger fagligt stærke og ambitiøse psykologer til udredning og konsulentopgaver inden for arbejdet med børn og unge med synsnedsættelse. Psykologerne varetager både interne og eksterne opgaver for centeret som del af de tværfaglige...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Ø3, Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Ledig stilling som specialpsykolog er til besættelse på alment psykiatrisk afsnit Ø3 01.06.18. Til alment psykiatrisk sengeafsnit Ø3 søger vi en specialpsykolog. Stillingen vil ledelsesmæssigt være ved Ø3, men den vil være kombineret med opgavevaret...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Klinisk psykolog til "Enheden for Overvægtige Børn og Unge ", Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Vi søger en klinisk psykolog til Enheden for Overvægtige Børn og Unge , Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus. Har du lyst til at være en del af et Team med høj faglig udvikling, godt arbejdsmiljø og fokus på tværfaglighed, så er Børne- og Ungea...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Psykog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som psykolog 37 timer pr. uge ledig fra den 01.07.18. Stillingen vil være knyttet til et team på børne- eller ungeområdet. Kom...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri ledig fra den 01.07.18. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Det primære arbejds...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018