Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpsykolog Lokalpsykiatri Haderslev

Specialpsykolog søges til Lokalpsykiatri Haderslev pr. 1. april 2018

 

Vi ønsker os en specialpsykolog som kan gå ind og tage ansvar for udredning og behandling sammen med lokalpsykiatriens overlæge og andre medarbejdere. Er man tæt på at færdiggøre en sådan uddannelse, er man også velkommen til at søge.

 

Du vil blive tilknyttet vores almenteam, der er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og en fysioterapeut. Du vil blive en del af et inspirerende socialt fællesskab med rig mulighed for faglig udvikling og sparring, og stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. I almenteamet behandles patienter med affektive lidelser, psykoselidelser eller andre former for langvarig psykiatrisk sygdom. Vi arbejder med udredning og diagnosticering, og med pakkebehandling individuelt såvel som i gruppe.

 

I stillingen vil du selvstændigt skulle varetage psykopatologisk udrednings- og behandlingsledelse på delegation af lokalpsykiatriens overlæge. Vi ønsker endvidere, at du går aktivt ind i udviklingen af udrednings- og behandlingstilbud i afsnittet, og bidrager med din viden og kompetencer bredt i organisationen i forbindelse med undervisning og udvikling. Du vil også skulle varetage supervisions- og vejledningsopgaver monofagligt og tværfagligt, samt debriefing på tværs af organisationen. 

 

I Psykiatrien Aabenraa arbejder vi ud fra en miljøterapeutisk referenceramme som relationsbehandlere. Vi lægger vægt på egenskaber som åbenhed, samarbejds­evne, engagement og lyst til faglig udvikling og nytænkning.

 

Psykologen vil være den ene af 4 psykologer i Lokalpsykiatri Haderslev. Psykologen vil endvidere indgå i et fagligt fællesskab med de i alt 21 psykologer i Psykiatrien i Aabenraa. I den tvær­fag­lige personalegruppe i Haderslev er der 26 medarbejdere samt sekretariat.

 

 

Dine opgaver i Lokalpsykiatri Haderslev vil være;

 • førstegangssamtaler

 • varetage psykopatologisk diagnostisk udredning, og psykologisk undersøgelse

 • udarbejde behandlingsplaner og epikriser

 • varetage konferenceledelse

 • forestå terapeutiske forløb, individuel- og gruppebehandling.

 • supervisere monofagligt og tværfagligt indenfor kognitiv referenceramme.

 • debriefing opgaver

 • deltage i relationskonferencer og visitation og i øvrigt tage medansvar for Lokalpsykiatriens fortsatte ressourceanvendelse og udvikling.

   

  Vi tilbyder:

 • gode muligheder for supervision og videreuddannelse

 • et dynamisk psykologfagligt miljø og fællesskab med andre psykologer og specialpsykologer

 • faglig sparring i et engageret tværfagligt team

 • en arbejdsplads med opmærksomhed på psykisk arbejdsmiljø og engagement

 • en velfungerende Lokalpsykiatri med gode tværfaglige samarbejdsrelationer internt og eksternt

   

  Lokalpsykiatri Haderslev er en del af Psykiatrien i Aabenraa, der er én af fire hovedfunktioner i psykiatrien i Region Syddanmark (se www.regionsyddanmark.dk). Lokalpsykiatri Haderslev består af et alment ambulant tilbud, et opsøgende psykoseteam og et DAT-team til behandling af personlighedsforstyrrede.

   

  Yderligere oplysninger kan fås hos ledende psykolog Pernille Holmboe på telefon 2343 8952 eller (Pernille.Holmboe@rsyd.dk) eller overlæge Inger Christensen  (Inger.Christensen@rsyd.dk), telefon 2899 4502.

   

  Ansøgningsfrist 19. februar klokken 12.00. Ansættelsessamtaler 22. februar. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske regioner og Dansk Psykologforening.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her