Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpsykolog til Ældrepsykiatrisk Intensivt døgnafsnit på Psykiatrisk Center Ballerup

En styrket indsats
I takt med den stigende levealder øges behovet for et kvalificeret og mange facetteret behandlingstilbud til ældre med psykiske lidelser/ældrepsykiatriske problemstillinger. Vi ønsker på denne baggrund at styrke den psykologfaglige behandlingsindsats i ældrepsykiatrien og søger derfor en psykolog med lyst til at påvirke udviklingen og kvalificeringen af den psykiatriske behandling af ældre mennesker med svære psykiske lidelser.

Vi tager i løbet af efteråret hul på en stor indsats for at udvikle kompetencerne i kognitiv miljøterapi hos medarbejderne i vores døgnafsnit, herunder på ældrepsykiatrisk afsnit, og du kommer som psykolog bl.a. til at spille en væsentlig rolle i arbejdet med at fastholde og videreudvikle de nye kompetencer på afsnittet.

Intensivt (lukket) ældrepsykiatrisk døgnafsnit
Afsnittet varetager behandlingsindsatsen for patienter over 65 år med psykotiske episoder, affektive lidelser, suicidale impulser eller svære adfærdsforstyrrelser som følge af dementielle tilstande, hvor gruppen af patienter med affektive lidelser er den største.

Afsnittet har 17 senge og er bemandet med læger, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, socialrådgiver og sekretær.

Om stillingen
Som specialpsykolog på afdelingen vil den primære opgave være under vejledning og i tæt samarbejde med den ledende overlæge at varetage behandlingsplanlægningen. Det være sig udarbejdelse af behandlingsplaner, diagnostisk udredning samt løbende opfølgning og sparring i samarbejde med den øvrige personalegruppe. Afhængig af dine interesser er der også mulighed for at tage del i de øvrige opgaver, udvikling, supervision/vejledning og forskningsprojekter. Som nævnt indledningsvis vil du også være en del af indsatsen omkring implementering af kognitiv miljøterapi.

Du får et spændende arbejde i et velfungerende og udviklingsorienteret specialafsnit og bliver samtidig en central del af Psykiatrisk Center Ballerup med i alt cirka 750 medarbejdere. Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups specialpsykologer og læger, samt monofaglige møder og månedlige møder for specialpsykologer og specialpsykologer under uddannelse.

Dine kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet specialpsykolog. Erfaring med behandling af denne patientgruppe er ønskelig, men ikke nødvendig. Det vigtigste er en interesse og forståelse for det særlige speciale. Solid erfaring med kognitiv terapi og evt. kognitiv testning er ønskelig.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstadens Psykiatri og Dansk Psykolog Forening.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos afsnitsledende overlæge Magda Ribeiro på 38 64 50 44, eller magda.da.costa.freitas.francisco.ribeiro@regionh.dk , eller hos afdelingssygeplejerske Kirsten Østerlund Nielsen på 38 64 50 51 ellerKirsten.Oesterlund.Nielsen@regionh.dk, eller hos chefpsykolog Juno Calmer på 38 64 60 70 eller juno.calmer.01@regionh.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsfristen er den 23. oktober kl. 12.00. Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 44.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet referencer fra 1- 2 personer efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Yderligere oplysninger om centeret findes på www.psykiatri-ballerup.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.