Specialpsykologer med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

Vi søger 3 specialpsykologer, der vil være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg på det nye behandlingstilbud.    
Du bliver en del af et miljø med et højt fagligt niveau og stort engagement på et afsnit, hvor specialpsykologers brede faglige profil vil være yderst velkommen. Kompleksiteten i patientforløbene er høj, og der er forventning om, at patienten skal modtage en helhedsorienteret behandling. Vi ønsker at skabe en kultur, hvor vi tør lære af hinanden og aktivt anerkender hinandens faglige styrker, og den kultur skal du være med til at skabe.
 


Hvad indeholder jobbet? 
Det nye behandlingstilbud har lange forløb på mellem 3-6 mdr. og er et særligt behandlingstilbud til sårbare patienter med komplekse sygdomsbilleder, hvor psykiatri, somatik, misbrug og sociale forhold spiller ind i varierende grad. Du skal bidrage til en dybdegående udredning og tilrettelægge den efterfølgende behandling. Behandlingen kan både involvere misbrugsbehandling, sikring af relevant somatisk behandling og terapi. Målet er, at patienternes generelle funktionsniveau afdækkes og øges. Alle patienter henvises af kommunen, og patienterne indlægges efter eget ønske.    
Sammen med andre specialpsykologer, psykiatere, almene mediciner, sygeplejersker, ergoterapueter, SOSU-assistenter, fysioterapeuter, socialrådgivere og pædagoger skal du tilrettelægge og varetage intensive patient-forløb for patienter, der primært har diagnoser indenfor skizofrenispektret, et misbrug, sociale forhold og for nogles vedkommende også behandlingsdomme. Du skal have lyst til at tænke nyt indenfor rammen af recovery-forståelsen, kognitiv adfærdsterapi og safewards. Du får et tæt samarbejde med kommunen og et vigtigt element i jobbet er den løbende dialog med sagsbehandlere og andre relevante parter.  
 
Aktiviteter kommer til at spille en væsentlig rolle på afsnittet, og vi forventer derfor, at du har en interesse i at medtænke forskellige aktiviteter ind i din behandlingsplanlægning.  
 
Vi prioriterer den løbende efteruddannelse af medarbejdergruppen. Det er desuden vigtigt for os at få praksis-forskning integreret i afsnittene. De komplekse forløb kræver kompleks sammensat viden, og vi lover, at dine kompetencer som fagligt dygtig specialpsykolog bliver sat i spil dagligt, udfordret og videreudviklet.  


 
Hvad kan vi tilbyde dig?:


 • Diagnostiske interviews  

 • Behandlingsplanlægning  

 • Varetage behandlingsansvar (uddelegeret fra overlæge jf. SP rammebevilling)  

 • Kognitive forløb  

 • Mulighed for at sætte dit præg på de nye afsnit og arbejdsopgaver  

 • Et job, hvor du kan fokusere på den længerevarende vurdering og behandling af patienterne  

 • Faglig udfordring fra kompetente kollegaer og patienter med komplekse forløb  

 • Attraktive muligheder for kompetenceudvikling og videreuddannelse           

Hvem er du?:

 • Den helt rette specialpsykolog til jobbet har en interesse for de komplekse patientforløb  
 • Geist til at udvikle et nyt behandlingstilbud med fokus på tværfaglig indsats  
 • Gennemslagskraft og overblik  
 • Gode kommunikative evner  
 • Motiveret for at oparbejde nye tætte samarbejdsrelationer til kommunerne indenfor Region Hovedstaden  

Normering og organisering 
De 47 pladser er fordelt på 3 åbne afsnit, der har høj normering. På hvert afsnit er der til 15 patienter 6 personaler i dagvagt samt 4 i henholdsvis aften- og nattevagt. Afsnittene er organiseret med en tværgående ledelse bestående af en afsnitsledende psykolog og en overlæge. De enkelte afsnit ledes af en afdelingssygeplejerske.

 
Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer om ugen. Vi forventer, at stillingerne besættes pr. 1. maj 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer.

Er du interesseret? 


Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning er du velkommen til at kontakte afsnitsledende psykolog, Mette Fauerholdt Hyldtoft på mail:mette.fauerholdt.hyldtoft@regionh.dk, telefon: 24 82 22 81 eller udviklingschef, Jacob Vagner Søjberg Madsen på mail: jacob.vagner.madsen@regionh.dk, telefon: 20 45 29 18. 

Ovennævnte mail-adresser kan ikke anvendes til ansøgning. 

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden.
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018, kl. 12.00, men vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Du kan læse mere om det nye behandlingstilbud i Frederikssund her. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Psykologer med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Vi søger 3 psykologer, der vil være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg på det n...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Familieafdelingen søger psykolog

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Familieafdelingen i Frederikssund Kommune søger en psykolog til Foranstaltningsområdet. Du skal med din psykologfaglige baggrund bidrage til og udvikle behandlingsarbejdet omkring børn, unge og deres forældre. Dette i et samarbejde med øvrige kolleg...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Specialpsykologer med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

RH, Psykiatrien

Halsnæs
Vi søger 3 specialpsykologer, der vil være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg p...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Psykolog til Barselsvikariat

Gentofte Kommune

Er du vores nye medarbejder til Forebyggelsesteamet i Børn og Familie? Da vores gode og dygtige kollega skal på barsel, søger vi en vikar til Forebyggelsesteamet. Et team hvis primære opgave er, at yde kommunens borgere støtte i henhold til Lov om s...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi, PC Stolpegård, søger klinisk medarbejder til Behandlingseffekt

Stolpegård, Psykoterapeutisk Center

Gentofte
Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi (FKP), PC Stolpegård, Region Hovedstadens Psykiatri (RHP), søger projektansat medarbejder med god klinisk forståelse til varetagelsen af de strategiske og organisatoriske processer knyttet til IT-s...