Specialsygeplejerske til endokrinologisk ambulatorium i Medicinsk Afdeling, Køge på Sjællands Universitetshospital

Hvis du er den sygeplejerske, der vil være med i diabetes udviklingen, fagligt som personligt og som samtidig er ambitiøs og vil indgå som en stærk medspiller i vores diabetesteam, så læs videre.

Det endokrinologiske speciale omfatter ambulatorium med fokus på osteoporose, diabetologi og andre endokrinologiske lidelser samt et sengeafsnit. Vi har blandt andet regionsfunktion indenfor binyresygdomme, knogle/kalk sygdomme samt diabetes.

Du skal i ambulatoriet varetage selvstændige sygeplejekonsultationer, samt deltage i arbejdet med initiativer med Steno, som på nuværende tidspunkt er ’sammedagsscreening’, ’udgående diabetes sygeplejerske’ og ’ambulant opstart af ny opdaget type 1 diabetes’. I de tværfaglig konsultationer ved årskontrol og sammedagsscreening for patienter med diabetes skal du være den sygeplejefaglige ekspert.

Vi er et ambulatorium med stor faglighed i de sygepleje relaterede opgaver. Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor hverdagen er præget af et godt mono- og tværfagligt miljø. Vi bestræber os på, sammen med patienten, at finde den bedste løsning for netop dem.

Vi er sygeplejersker, bioanalytikere og social- og sundhedsassistenter med et bredt spænd i forhold til kompetencer og opgaver.


Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter.

 • Vi deltager i spændende projekter både indenfor diabetes og osteoporose
 • Som en del af Steno Diabetes Center er vi i gang med afprøvning af PDSA i relation til de initiativer, som løbende igangsættes og forventes fuldt implementeret i 2021-2022
 • Vi varetager insulinpumpebehandling både i opstartsfasen hos voksne; og hos de unge, vi overtager fra børneambulatoriet
 • Vi har stor fokus på den patient-oplevede kvalitet, patient-involvering og arbejder med løbende forbedringstiltag

Selve stillingen
Stillingen er et vikariat på 1½ år og er på 37 timer ugentligt, hvor du primært møder kl. 8-16 mandag til torsdag og om fredagen kl. 8-15.


Vi tilbyder

 • Individuelt planlagt introduktionsforløb med mentor i måneder
 • Spændende faglige udfordringer, hvor du vil få stor erfaring med den ambulante patient og være med til at sikre sammenhængende patientforløb
 • Selvstændige sygeplejekonsultationer
 • Tværfagligt samarbejde om patienten med diabetes
 • Samarbejde med et engageret og udviklingsorienteret personale og ledelse

Kendetegnende for dig

 • Du har viden om og erfaring med diabetes patienter og kan varetage selvstændige konsultationer (efter oplæring)
 • Du kan arbejde i et skiftende tempo
 • Du kan bevare dine gode samarbejdsevner i alle situationer
 • Du har høj faglighed og interesse for patienter med diabetes og er konstant opmærksom på udviklingsmuligheder inden for sygeplejen
 • Du medvirker til at skabe sammenhæng for såvel patienter som kolleger
 • Du er opsat på at udvikle dig og andre fagligt
 • Du har gerne en master- eller kandidat overbygning på din bachelorsygeplejerskestilling

Samtaler: den 26 januar 2021.

Yderligere oplysninger
Ring til afdelingssygeplejerske Patricia Vallebo Lindhardt, mobil 23 93 44 98.
Du er meget velkommen til at komme forbi - ring lige i forvejen.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.