Specialuddannede anæstesisygeplejersker til Sjællands Universitetshospital, Køge

Vi er landets nyeste universitetshospital og vores ambition er at være blandt de bedste, så: Vi søger anæstesisygeplejersker på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Vores arbejdsplads er en afdeling i udvikling, hvor en engageret og opmærksom personalegruppe er med til at øge arbejdsglæden og de faglige kompetencer. Vi favner bredt, både i personalegruppen, men også anæstesiologisk hvor vi, når det nye universitetshospital står færdigt, når op på 11 skærende specialer, herunder både børn og cancerkirurgi. Afdelingen spænder fra ASA 1-4 patienter i både dagkirurgi, øre-næse-hals kirurgi og på centraloperationsgangen, hvilket giver mulighed for stor variation i din dagligdag.

Se mere til os på; https://www.youtube.com/watch?v=OkCJUwuhWHw&feature=youtu.be

Ydermere har vi stor fokus på uddannelsesaktivitet med både kursister, aspiranter, studerende samt læger i intro og hoveduddannelse, som vi alle bidrager med at uddanne. Har du lyst til at indgå i vejlederteamet i tæt samarbejde med vores uddannelsesansvarlige, er der også mulighed for dette.

Vi vægter åben dialog og faglig sparring med hinanden højt, og hele personalegruppen er en stor medvirkende faktor til vores undervisning, samt løsninger af de faglige problemstillinger vi oplever i hverdagen. Vores faglige udvikling drives i høj grad også af vores forskningsaktivitet, som du som anæstesisygeplejerske kan forvente, i tæt samarbejde med vores kliniske sygeplejespecialist, fra tid til anden, at blive en del af i forbindelse med forskningsprojekter.

Hos os vægter vi det akutte højt, hvorfor vi prioriterer ATCN, såfremt du ikke allerede har dette. Vi har en af de største traumemodtagelser i Region Sjælland, og har et team med fokus på optimering af vores funktion i henhold til traumer.

Du har i vores afdeling mulighed for at indgå i de enkelte specialers teams, i samarbejde med operationssygeplejersker, kirurger og afdelinger, for på den måde at optimere patientens behandling og pleje inden for dit interessefelt.

I dig søger vi en anæstesisygeplejerske, som har lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab og faglige udvikling. Du har muligvis erfaring inden for en del af vores specialer, og hvis ikke kan vi lære dig det.

Afdelingens profil

Vi er ca. 40 anæstesisygeplejersker, 8 kursister og 2 social- og sundhedsassistenter, men har vokseværk.

Vi arbejder i mange forskellige specialer med vagtbemanding døgnet rundt, hvor vi yder anæstesi på 17 operationslejer inden for specialerne ortopædkirurgi, fodkirurgi, rygkirurgi, organkirurgi, bariatri, cancer- og robotkirurgi. Vi har også regionsfunktion inden for øre-næse-hals-kirurgi og tand-mund-kæbekirurgi, hvor vi har mange af vore børneanæstesier.

Anæstesiafsnittet er en del af Anæstesiologisk Afdeling, som er fælles for Køge og Roskilde. Du ansættes i anæstesiafsnittet i Køge. I Køge består Anæstesiologisk Afdeling også af operationsafsnit, sterilcentral, intensiv, opvågningsafsnit, tværfagligt smertecenter samt forskningsenheden.

Alle regionens kirurgiske specialer samles og rykker til Sjællands Universitetshospital, Køge i løbet af de næste par år. Dette betyder, at vi allerede er påbegyndt flere hjemtag og en stor udvidelse af det anæstesiologiske område vil foregå løbende - derfor står vi nu og mangler dig som kollega.

Er du fristet, så er du meget velkommen til at sende os din ansøgning.

Vi anvender kompetencebaseret lønmodel.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Start hurtigst muligt eller efter aftale - Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Deadline er dog torsdag d.21.01.2021 med samtaler d. tirsdag d. 26.01.2021 for start 1. marts 2021.

Kom gerne forbi til et besøg og en kop kaffe - Kontakt afdelingssygeplejerske Lene Haahr på mail: lhh@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.