Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialuddannet intensiv sygeplejerske til ITA / IMA, Slagelse Sygehus

Vi søger en intensiv uddannet sygeplejerske som brænder for det intensive speciale.

Vi er en intensiv / intermediær afdeling (ITA / IMA), som arbejder ud fra en høj faglighed og med udvikling og uddannelse i fokus. Samtidig arbejder vi også målrettet med en god kultur, hvor vi respekterer hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

I afdelingen arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. Derfor ønsker vi på ITA / IMA at arbejde målrettet med vores faglighed og arbejdsmiljø som fundament for at kunne give patienterne den bedst mulige pleje og behandling. Vores afsnit er derudover uddannelsessted for sygeplejestuderende, medicinstuderende, sygeplejersker i specialuddannelse samt læger i videreuddannelse. Vi er derfor optaget af at skabe gode og trygge rammer for et godt læringsmiljø.

Til at understøtte den faglige udvikling har vi to klinisk sygeplejespecialister ansat, som arbejder med sygeplejefaglig udvikling. Den ene har specifikt fokus på sygeplejersker under specialuddannelse og denne anden har fokus rettet på udvikling af sygeplejefaglig klinisk praksis. Dette sker i et tæt samarbejde med afdelingens læger. Helt aktuelt har vi ansat en sygeplejerske, som skal deltage i afdelingens forskningsprojekter, så hun vil også indgå i det udviklingsmæssige arbejde, som en naturlig del.

Vi søger nu en sygeplejerske mere til vores team og vi forestiller os:

  • At du har intensiv specialuddannelse

  • At du har lyst til at arbejde med den vågne respiratorpatient

  • At du har lyst til at være en del af en afdeling, som har fokus på udvikling og uddannelse

  • At du vil deltage i specialistgrupper indenfor det område, som lige præcis har din interesse eller hvor du har særlige kompetencer. Det kan være MAT, børn, dialyse, organdonation – ja vi er meget åbne for ideer.

  • At du vil deltage i afdelingens vagter – det kan 2- eller 3-holdsskift efter eget ønske.

  • At du vil arbejde hver 2. weekend i 8-timers vagter eller hver 3. weekend i 12-timers vagter.

  • At du vil arbejde et sted, hvor du har indflydelse på egen vagtplan

  • At du vil være en del af en kultur, hvor trivsel er i højsædet

Generelt om afsnittet:

Intensivafsnit på Slagelse er multidisciplinært som er et niveau 2 afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 intensive sengepladser og de 6 intermediære sengepladser.

På intensivt pladserne kommer patienterne overvejende fra de medicinske og kirurgiske specialer og den hyppigste årsag er respiratorisk og cirkulatorisk svigt. På afsnittet har vi mulighed for noninvasiv og invasiv respirator behandling, kredsløbsunderstøttende behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensivafsnittet har gennem det seneste år haft specielt fokus på andelen af vågne patienter i respirator mhp. reduktion af tid i respirator og indlæggelsestiden i intensivt regi. Det er således lykkedes vedvarende at varetage respirator behandlingen hos den vågne patient i >90% af tilfældene. Intensiv afsnit varetager endvidere MAT-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske, som støtter sygehusets andre afdelinger i plejen og behandlingen af den kritisk syge patient.

På de intermediære pladser behandles patienter med behov for behandling og/eller observation som ikke kan honoreres på et stationært sengeafsnit. F.eks. respirations understøttende behandling i form at større (stabilt) iltbehov, CPAP og NIV, observation og behandling af patienter med ketoacidose og sepsis samt patienter med behov for observation efter større abdominale kirurgiske indgreb. Afsnittet fungerer også som ”step down/step up” enhed for intensiv pladserne.

Anæstesilægerne er vores tætteste samarbejdspartnere. De går de daglige stuegange på patienterne, og derudover kommer de specialeansvarlige læger på daglige tilsyn, hvilket giver os muligheden for at skabe det bedst mulige patientforløb.

Medarbejdergruppen består af sygeplejersker med og uden specialuddannelse, social- og sundhedsassistenter, 2 kliniske sygeplejespecialister og en vagtplanlægger.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Winnie Ahrenkiel på tlf. 4022 3857. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, så du kan se afdelingen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved samtale vil vi gerne have samtykke til indhentelse af børneattest.

Samtaler forventes afholdt 24. September 2020

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.