Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialundervisningskonsulent til Center for Børn og Forebyggelse

Specialundervisningskonsulent med fokus på anbragte børns skolegang.

I PPR, Center for Børn og Forebyggelse, Herning Kommune søger vi en fuldtids specialundervisningskonsulent, som kan bidrage til at udvikle og styrke vores indsatser og tilbud for anbragte børn og unge.

I Herning Kommune er vi ambitiøse på børn og unges vegne. Vi vil, at alle børn og unge sikres et skoleforløb, der giver grundlag for at komme videre i en kompetencegivende ungdomsuddannelse.

Se mere om Herning-modellen hér.

Vi vil derfor have en højere kvalitet i samarbejdet omkring børnenes skolegang og fritidsliv, når en anbringelse er nødvendig. Det vil vi gøre ved at følge tættere op på kvaliteten og effekten af skoletilbuddet og SFO´en ved en anbringelse.

Om stillingen
Der er tale om 1 nyoprettet stilling på 37 timer med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale. Stillingen indgår i vores team af specialkonsulenter, hvor der i forvejen er ansat 3 personer.

Opgaven under forberedelsen af en anbringelse:

 • Sikre flow i arbejdsgangen, samt at de enkelte instanser, socialrådgiver, modtagende skole og plejeforældre, samt biologiske forældre er koordinerede og har et fælles mål for skolegangen og SFO-tilbuddet under anbringelse.
 • Vurdere elevens undervisningsbehov og være i dialog med den anbringende myndighedsrådgiver.
 • Have dialogen med PPR i beliggenhedskommunen for at afklare om beliggenhedskommune kan tilgodese elevens undervisningsbehov.
Når myndighedsrådgiver skal følge op på anbringelsen, er opgaven at indgå i en drøftelse af elevens læringsudbytte.
 • Opgaven kan være at give faglig sparring til rådgiver forud for opfølgningsmøde. Eller opgaven kan tillige efter fælles vurdering være at deltage i opfølgningsmødet.
 • Opgaven vil desuden være at følge op på iværksatte specialpædagogiske indsatser mindst en gang årligt ved revisitationen.
 • Opgaven kræver fokus på at børn og deres nærtstående bør inddrages i alle aspekter af og beslutninger om skole og SFO ved anbringelsen.

Din profil
Vi forventer, at du har et solidt fagligt fundament i form af en læreruddannelse kombineret med betydelig praksiserfaring og relevant efteruddannelse med et specialpædagogisk indhold.

Derudover vægter vi:
 • viden om og erfaring med specialpædagogik
 • gode samarbejdsevner og at du værdsætter at etablere og pleje relationer på tværs af det samlede børne- og ungeområde
 • gode mundtlige og skriftlige kommunikative færdigheder herunder at kunne ”sidde for bordenden” i til tider vanskelige samtaler med både fagprofessionelle og forældre
 • kompetencer indenfor og / eller interesse for det administrative/styringsmæssige samt forståelse for vigtigheden af sammenhængen mellem indsats og den økonomiske ramme.
Personligt tænker vi, at du skal kunne trives i et arbejdsmiljø med flere bolde i luften, som du i høj grad selv skal navigere imellem. Derudover vil vi sætte pris på, at du vægter ordentlighed højt, har en god dømmekraft og byder ind med et godt humør.

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder:
 • en spændende, travl og udfordrende arbejdsplads i et uformelt miljø
 • stor mulighed for at præge stillingens indhold
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • dygtige og engagerede kollegaer i et dynamisk arbejdsmiljø med tæt faglig sparring og kollegialt sammenhold
 • du tilrettelægger i høj grad selv din arbejdsdag.

Ansættelsesforhold
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen. Ved ansættelse i stillingen bliver straffe- og børneattest indhentet.

Løn er efter overenskomst.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte centerleder Mette Siig Wemmelund, cbfmw@herning.dk.

Søg venligst elektronisk på www.herning.dk, ledige job, hvor specielt ansøgningsskema er vedhæftet det enkelte opslag.

Ansøgningen bedes vedhæftet relevante bilag.

Frister
Ansøgningsfrist den 10. maj 2021 kl. 12.

Samtaler forventes afholdt i uge 20, den 17. maj 2021.

Forventet ansættelsesstart den 1. august 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.