Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SPEDITØRELEV

Til vort kontor på Europavej 40 i Taulov, 7000 Fredericia søger vi en speditørelev for tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder dig en fremtidsorienteret uddannelse i en velfungerende dynamisk international transport- og logistikvirksomhed.

Du får en spændende og afvekslende hverdag sammen med gode kolleger og en uddannelse, der vil give dig en rigtig god ballast og mange muligheder.

Vi forventer, at du er god til sprog, har flair for tal, har PC kendskab på brugerniveau og har bestået HHX eller har lignende kvalifikationer.

Ønsker du flere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Allan Pedersen på 88700478/28454478 eller Claus Olsen på 88135435/28454435.

Send venligst en skriftlig ansøgning til co@bendixtransport.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bendix Transport Danmark A/S er en 100% privatejet dansk transport- og logistikvirksomhed med hovedkontor i København og afdelingskontorer i Fredericia og Glostrup. Vi beskæftiger små 50 personer, der arbejder internationalt med luftfragt, landtransport, søtransport, logistik og lagerhotel. Grundlaget for virksomheden blev skabt i 1902.

For yderligere information se: www.bendixtransport.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Worldtrans Air Sea Service A/S søger speditørelever

Worldtrans Air-Sea Service A/S

Til vores afdeling i Vejle søger vi elever, som ønsker en speditionsuddannelse i en udfordrende og spændende branche. Vi tilbyder: En 2-årig uddannelse i en kinesisk ejet virksomhed. Høj grad af indflydelse på hverdagen og mulighed for ansvar. Inter...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:30. november 2018