Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Lykke & Co. A/S søger flere instruktører, der skal varetage afviklingen af virksomhedsspil for kunder i hele landet.

Jobbet
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende.

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og herefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. 

Vi tilbyder flere forskellige spil - f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks.retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et sundhedsspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.  

Efter man har afviklet spillet, pakker man sammen igen - og man kører tilbage til kontoret. Selve spillene har typisk en varighed på ca. 2 - 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Jobbet som instruktør har skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar – og hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og præsentationsteknikker. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder - og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

  • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri - f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
  • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
  • Godt kan lide varierende arbejdstider.
  • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
  • Er gode til at formulere sig mundtligt - og kan tale med kunder på mange niveauer. Det er samtidigt en fordel, hvis du taler engelsk.
  • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
  • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så send din ansøgning, billede og eventuelt en lille video til marianne@lykkeco.dk. Send den gerne hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Vi afholder samtaler i uge 12. Hvis du bliver tilbudt jobbet, så er det en fordel, hvis du kan deltage på et introduktionsmøde om eftermiddagen tirsdag den 3. april, hvor man bliver præsenteret nærmere for kontoret og jobbet generelt. Dette er dog ikke et krav for at kunne søge stillingen.

Ansøgningsfrist: Mandag den 5. marts 2017 kl. 10.00.

Har du spørgsmål kan du kontakte Marianne Meissner på marianne@lykkeco.dk.
Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.


Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk.

Vi laver ca. 300 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 500 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 5 fastansatte og ca. 20 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her