Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spildevandsmedarbejder til Natur og Miljø


Om jobbet
Har du lyst til at arbejde inden for spildevandsområdet og at være med til at levere god og engageret sagsbehandling på højt fagligt niveau og med respekt for borgerne og virksomheder? Så er du måske vores nye kollega.


Din profil
Vi søger en kollega, der er struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger og kan skabe resultater. Du skal finde inspiration i en travl arbejdsdag og selv være god til at skabe overblik i de mange opgaver, du bliver involveret i.

Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, da opgaverne forbundet med jobbet kun kan løses ved tæt samarbejde med kollegaer, borgere, forsyningsselskab, politikkere og andre interessenter.

Du skal være med til at opfylde vores ambition om, at vi i samarbejde med borgere og virksomheder sikrer, at Hedensted Kommune fortsat har en fantastisk natur og et godt miljø.
Vi lægger i vores sagsbehandling vægt på en god og konstruktiv dialog med virksomheder og vores placering som Danmarks 2. bedste erhvervskommune viser, at det gør erhvervet også.

Derfor vil vi gerne have, at du

  • har en relevant naturvidenskabelig baggrund som fx ingeniør, biolog eller lignende
  • har faglig indsigt og gerne erfaring med spildevandsområdet, klima og overfladevand
  • er god til dialog og kommunikation med borgere, virksomheder og samarbejdspartnere
  • har energi og kreativitet og vil bidrage til at udvikle opgaverne
  • har flair for og interesse i brug af databaser, eks. GIDAS

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Per Nørmark på tlf. 79 75 56 60 eller Anders Reuss på tlf. 79 75 56 25 for yderligere oplysninger.


Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 12. februar 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 8. Tiltrædelse er 1. april.


Om os
Natur og Miljø

Vi er 26 engagerede, dygtige og imødekommende kollegaer fordelt på fem teams. Vi brænder for det vi laver, og vi er gode til det. Vi har et godt arbejdsklima, hvor arbejdsglæde står højt på dagsordenen. Vi løser opgaver inden for industri, affald, landbrug, spildevand, drikkevand, jordforurening, natur, vandløb m.m. Vores arbejdssted ligger i Uldum.

Team Spildevand

Du bliver en del af Team Spildevand, som består af 4 medarbejdere. Teamets hovedopgaver er spildevandsplanlægning og dertil knyttede myndighedsopgaver. Opgaverne er typisk sagsbehandling i forbindelse med tilladelser inden for regn- og spildevandsområdet, myndighedsbehandling ved separat- og nykloakering, indsats i det åbne land og revision/tillæg af spildevandsplanen. Derudover er der fokus på de klimamæssige udfordringer og planlægning af regnvandshåndtering i nye og eksisterende bebyggelser.

I Team Spildevand er alle opgaver fælles ansvar. Vi har et tæt samarbejde baseret på tillid og forståelse for den enkeltes kompetencer.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her