Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spildevandsplanlægger med interesse for bæredygtig vandhåndtering

Vil du være med til at skabe bæredygtig vandhåndtering i fremtidens byer i Skanderborg Kommune? Er du specialist i spildevandsplanlægning og miljøvurderinger? Har du en holistisk tilgang til byplanlægning, og trives du i rollen som katalysator for det tværfaglige samarbejde mellem forsyning og kommune? Så er du muligvis vores nye kollega til en nyoprettet stilling.

Skanderborg Forsyning har skærpet sit fokus på kerneopgaven og på at skabe balance mellem sikker drift og udvikling af fremtidens løsninger. Skanderborg Kommune, som udgør forsyningsområdet, er i vækst med mange nye borgere og virksomheder, byfortætning, og sammen med klimaudfordringer, høje miljøkrav og samfundsmæssigt fokus på bæredygtighed sætter det store krav til Skanderborg Forsynings daglige opgaveløsning.

Om dit nye job

Du får et spændende job med høj grad af indflydelse på planlægning af infrastrukturen i fremtidens byer i Skanderborg Kommune. Som spildevandsplanlægger får du et medansvar for at sikre, at vi prioriterer en helhedsorienteret planlægning af vandhåndtering i byerne, og gør en aktiv indsats i arbejdet med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Skanderborg Byråd har netop vedtaget en ny spildevandsstrukturplan, som indebærer en centralisering af spildevandsrensning i Skanderborg og nedlæggelse af tre eksisterende renseanlæg. I samarbejde med dine kollegaer skal du medvirke til, at strukturplanen udmøntes med fokus på bæredygtighed til gavn for både vandmiljøet og samfundet.

En vigtig opgave bliver at varetage Skanderborg Forsynings interesse i kommune- og lokalplanlægning, hvor vi blandt andet har behov for at sikre, at der indtænkes vandhåndtering og bliver skabt plads til tekniske installationer i byudviklingen. Du får en central rolle i at videreudvikle vores gode tværfaglige samarbejde med Skanderborg Kommune om spildevands- og miljøplanlægning. I det daglige kommer du også til at arbejde med ansøgninger om udledningstilladelser, høringssvar og vurdering af hydrauliske forhold i forbindelse med tilslutningstilladelser samt 360 graders miljøvurderinger. Herudover bidrager du til videreudvikling af virksomhedens miljøledelsessystem ISO14001.

Du indgår i afdelingen Spildevand med 30 dygtige og engagerede kollegaer, der varetager alle opgaver indenfor spildevandsforsyning, fra planlægning og myndighedsbehandling til projektering af saneringsprojekter, byggemodninger og klimatilpasningsprojekter samt drift af renseanlæg og pumpestationer. Du får en vigtig rolle i at skabe helhedsorienteret spildevandsplanlægning i tæt samarbejde med vores dygtige fageksperter.

Om dig

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse som ingeniør, byplanlægger eller lignende, og at du:

  • minimum har tre års erfaring med miljø- og spildevandsplanlægning
  • er specialist i miljøvurderingsprocesser
  • har indgående forståelse for hydrauliske modeller
  • er hjemmevant i GIS, og har du erfaring med CAD, vil det være en fordel
  • kan kommunikere let og forståeligt både mundtligt og skriftligt til forskellige målgrupper
  • er både selvkørende, struktureret og en holdspiller, der formår at skabe relationer og samarbejde på tværs af forsyning og kommune
  • har kendskab til miljøledelse, ISO14001. Dette vil være en fordel, men det er ikke et krav

Vi tilbyder dig...

En nyoprettet stilling med stor mulighed for at præge opgaver og tage ansvar. Du bliver en del af et tværfagligt arbejdsmiljø med fokus på at skabe en sikker og effektiv drift både lige nu, men bestemt også i det langsigtede perspektiv. Der vil være rig mulighed for faglige udfordringer og meningsfyldte opgaver, som har stor betydning for samfundet og miljøet. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel og humoristisk tone. Vi vægter plads til familien og en ’højt til loftet’-tilgang, som harmonerer med engagement, ansvarlighed og teamsamarbejde mod strategiske mål.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder hurtigst muligt. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Lønnen fastsættes i overensstemmelse med dine kvalifikationer. Tiltrædelse pr. 1. september.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

  • Niels Sparre, fra konsulentvirksomheden INDKOM, nsp@indkom.dk / tlf. 40 71 14 00

Skanderborg Forsyning

Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel udvikling i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.