Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sportekniker til Ringsted - Dag

Har du lyst til at være med til at vedligeholde jernbanesporene på Sjælland?

Vi søger en sportekniker, der får ansvar for alle normpligtige eftersynsopgaver inden for spor på Sjælland, Falster og Lolland.

Du kommer til at indgå i vores sporteam med tjenestested i Ringsted. Du får et alsidigt job i et dynamisk miljø, hvor du vil indgå i et team af dygtige og engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sporteknik.

Din hverdag er ude på skinnerne

Din primære opgave bliver at udføre tilsyn og vedligehold på vores sporskifter, så vi sikkert kan kører tog. Du får et job med frihed under ansvar, og kommer til at indgå i et team med et par af dine kolleger.

Vi arbejder hovedsageligt på hverdage, men arbejde på lørdage samt søn- og helligdage vil også forekomme. Jobbet er primært i dagtimerne, men arbejde kan også forekomme om natten.

Lyst til at arbejde med spor

Det er en fordel, hvis du er uddannet sportekniker. Hvis du ikke allerede er uddannet sporteknikker, vil vi sørge for uddannelsen. Du vil senere også skulle uddanne dig som SR-leder, så du kan spærre spor og opsætte tavler til regulering af hastigheden på banen. Det er i øvrigt et krav, at du har gyldigt kørekort, kategori B (vedlæg gerne kopi ved ansøgningen).

Det er vigtigt, at du er fleksibelt indstillet, da der forekommer hasteopgaver indimellem. I disse situationer træder du gerne til og hjælper kollegerne, når det brænder på. Du kan ydermere lide at være en del af et team, og det forekommer dig naturligt at bidrage med idéer og input til opgaveløsning.

Som sporteknikker skal du desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil blandt andet blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Banedanmark har valgt at outsource alt vedligehold på jernbanen, hvorfor denne stilling er planlagt til at blive outsourcet/virksomhedsoverdraget omkring ultimo 2023.

Løn

Er du uddannet sportekniker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Såfremt du ikke er uddannet sportekniker, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for området for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F) eller Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Efter endt videreuddannelse vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Peter Vestergaard Laursen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.