Gem job

SPRINKLERTEKNIKER - KEMP & LAURITZEN ESBJERG/KOLDING

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Esbjerg og Kolding søger vi en erfaren sprinklertekniker til snarest mulig tiltrædelse.

Om stillingen

Du vil som sprinklertekniker få mulighed for at udføre opgaver for vores kunder i det sydjyske område.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder med alle former for installationer.

Et af vores fokusområder er sprinkler-segmentet, og du vil derfor arbejde med både installation og service af sprinklerinstallationer. Opgaverne kan således være mangeartede. Der kræves derfor et bredt kendskab til sprinkler faget, sammen med evnen til at kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært VVS-montør. Du har erfaring med sprinklerservice og installationsopgaver

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.