Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sprogpædagog til Albertslund kommunes dagtilbudsområde


Pr. 1.5.2018, 32 timer

Vi vil give børn erfaringer, så sproget vokser
I Albertslund kommune er der et stærkt fokus på, at alle børn i løbet af deres tid i dagtilbud får udviklet deres sproglige kompetencer. I særlig grad et fokus på flersprogede børn.
Udgangspunktet hos os er, at det har stor betydning for børns legekompetencer og for deres forståelse af sig selv og verden, at de bliver dygtige sprogbrugere. Børn udvikler deres sprog, når de er aktive deltagere i mangfoldige sprogmiljøer, bl.a. når de har meningsfulde dialoger med sproglige rollemodeller, voksne såvel som andre børn i dagtilbuddene.

Vi har behov for en sprogpædagog der støtter og inspirerer personalet i dagtilbuddene, en der selv agere sproglig rollemodel, samt giver sparring og understøtter de nuværende sprogmiljøer ude i de enkelte dagtilbud.

Vi lægger vægt på fortsat at udvikle sprogmiljøer omkring børnefællesskabet for at støtte de enkelte børns progression. Der arbejdes pt. i mange af vores dagtilbud med Sprog i samspil , der bl.a. har fokus på sprogstærke situationer.

Du skal indgå i et lille sprogteam på tre medarbejdere, der arbejder i alle dagtilbuddene. Teamet er ledelsesmæssigt koblet på et af kommunens dagtilbud – Børnehuset Damgården.

  • Du er uddannet pædagog.
  • Du skal være sprogfagligt og pædagogisk velfunderet og trives med at støtte udvikling af pædagogisk praksis – en form for karavanefører.
  • Du skal kunne give sparring, inspirere og i samspil med det pædagogiske personale planlægge, gennemføre og evaluere sproglige indsatser.
  • Du skal kunne tilpasse din indsats til det enkelte dagtilbuds pædagogik efter aftale med de enkelte ledere.
  • Du skal gerne have praksiserfaring fra arbejdet i et sprogligt mangfoldigt miljø.
  • Du skal være god til at kommunikere med børn og voksne og have øje for vigtigheden af at eksperimentere.
Til en eventuel samtale som vil finde sted i uge 12, vil du blive præsenteret for en case som skal være udgangspunkt for vores snak sammen.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig, du er velkommen til at kontakte Jane Nielsen, sprogpædagog på tlf. 29621863 eller Jo Gudmand-Høyer sprogkonsulent på tlf. 23804163, hvis du har spørgsmål til vores annonce.

Vil du vide mere om sprog i Albertslund kan du læse ’Udviklingsstrategien for dagtilbud 2016-2022’ og ’Sprogindsats i Dagtilbud – styrkelse af børns sproglige kompetencer’
Skriftlig ansøgning sendes senest 5 marts 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her