Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spydspids (programleder) på informationssikkerhedsområdet

Vil du være spydspids på informationssikkerhedsområdet i Herning Kommune?

Herning Kommune søger en programleder til yderligere udvikling og implementering af informationssikkerhed i Herning Kommune.

I Herning Kommune har vi styr på, hvor vi vil hen med informationssikkerhedsområdet, men vi har brug for din hjælp til at finde ud af, hvordan vi kommer derhen. Som programleder får du en unik mulighed for at være en af de bærende kræfter i opbygning, udvikling og vedligeholdelse af kommunens informationssikkerhed. Vi søger en kollega, som er vant til at arbejde med området og som derfor også ved, at det handler om meget mere end firewalls og spamfiltre – uddannelse af medarbejdere og udvikling af informationssikkerhedspolitikker er, for at nævne et par eksempler, vigtige områder i arbejdet med informationssikkerhed, og derfor er det heller ikke tilfældigt, at stillingen er placeret i kommunens HR og Organisationsafdeling.

Du skal med andre ord være kvalificeret til at arbejde med informationssikkerhed både operationelt, taktisk og strategisk. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende - til gengæld forventer vi, at du har en god portion erfaring fra en lignende stilling.

I Herning Kommune ønsker vi, at risikostyringsområdet styrkes, og risikostyring er et nøgleord for stillingen som programleder. Du skal derfor være interesseret i at arbejde med risikostyring på et mere overordnet organisatorisk niveau og i bredere forstand end blot som en del af informationssikkerhedsarbejdet.

Vi har brug for en spydspids, der kan kickstarte informationssikkerhedsområdet, en handlekraftig og vedholdende person, som ser modstand som en positiv udfordring. Du skal kunne begå dig på tværs af kommunens organisatoriske niveauer. Du skal have evnerne og lysten for eksempel i forbindelse med en awarenesskampagne til både at udforme og eksekvere.

Om Herning Kommune
I Herning Kommune er der højt til loftet og en stor respekt for praksis. Vi har mottoet "Her er alle muligheder åbne". Det betyder, at vi i Herning har modet til at afprøve løsninger og gå forrest på vigtige og nye initiativer.

Stillingen er placeret i HR og Organisation i Tilsynsenheden, og du får reference til afdelingsleder Inge Warming.

Har du lyst til at vide mere?
Se stillingsprofil her.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Inge Warming, tlf. 24 79 08 73, e-mail inge.warming@herning.dk.

Frist
Der er frist for modtagelse af ansøgninger den 21. september 2020 kl. 8.00.
Ansøgningen sendes elektronisk via link i opslaget.

Samtaler forventes afholdt 29. september 2020.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2020.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.