Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA - 30 timer fortrinsvis aftenvagt til Plejehjemmet Teglgårdsparken i Kolding pr. 1. maj 2021

Vil du være med der, hvor vi udvikler fremtidens velfærd?

Vi har brug for en SSA i primært dagvagt, der har et ønske om at være en del af et engageret team.  Er du god til at møde den enkelte borger og se sammenhængen i deres liv samt formå at hjælpe beboerne på en måde, så det giver mening for dem, så er du den vi søger.

 

Kvalifikationer:
Du er uddannet SSA, er engageret, stabil og har en positiv livsindstilling. God til at træffe beslutninger og være med til at skabe et godt samarbejde både med borgere, pårørende og kollegaer. Ingen dage er ens og opgaverne er meget forskellige. De kan bl.a. omhandle almindelige plejeopgaver, iværksætte små aktiviteter og skabe gode stunder omkring måltidet. I det hele taget at kunne se de små ting, der gør, at det enkelte menneske føler sig værdsat hver dag.

Vi anvender Nexus til vores dokumentation og det er derfor også nødvendigt, at du har flair for at kunne kommunikere via dette.

 

Hvem er vi?

Teglgårdsparken er et bynært plejehjem, bygget i 2004. Her bor 32 beboere, fordelt på tre etager. Vi har dejlige omgivelser, bl.a. med en gårdhave, hvor vi gerne tilbringer meget tid, når vejret tillader. Vi arbejder ud fra viden, vi har tilegnet os via ”demensrejseholdet”. Vi har fokus på anerkendelse, glæde og faglighed. Vi har et godt samarbejde med frivillige, der sammen med personalet organiserer aktiviteterne. Kolding Kommunen tilbyder sundhedsordning, mulighed for at benytte motionscenter, samt ferieboligordning til ansatte. 
Ligeledes arbejder vi ud fra Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningens klare vision: Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Det er en vision, som vi kan opfylde ved altid at have en adfærd, der afspejler forvaltningens leveregler, som er:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

 

Du kan læse mere om visionen, levereglerne og Senior- og Socialforvaltningen her:

 

Løn:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse

 

Ansøgningsfrist

Så hvis du tænker: ”Yes, det er mig ” Så send en ansøgning, inden den 23. april 2021 kl. 23.59 - Vi afholder løbende samtaler indtil rette kandidat er fundet.

 

Du er også velkommen til at kontakte os, for at få nærmere oplysninger, plejehjemsleder Jette Samuelsen tlf. 23209611 eller gruppeleder Kirsten Degn tlf. 20355663

 

Ansøgningen sendes elektronisk via knappen ”Ansøg” Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.