Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA eller sygeplejerske søges til blandede respiratoriske vagter hos ung dreng fra Fårevejle

Der søges en udadvendt SSA eller sygeplejerske til en skøn dreng på 14 år som bor på et bosted i Fårevejle.

Han er født med svær neurofrofibromatose i ansigtet, som påvirker hans luftrør. Han er derfor tracheostomeret og har brug for sin respirator i løbet af dagen. Har dog også egen vejrtrækning.
Selvom han i løbet af dagen har brug for respirator og er kørestolsbruger skal du til denne stilling være med på at der er fart over feltet.

Han er nemlig selv en meget ivrig og talende dreng som elsker at være med til alt hvad der foregår og elsker fodboldholdet Brøndby, så dette går der mange snakke med.
Han elsker at komme ud på tur og opleve ting eller bare køre en tur i bil.

Selvom der er mange timer hvor der er gang i den, er der samtidig også brug for hvile og ro for ham, så der vil også være tidspunkter hvor stikket skal trækkes og det bare er afslapning.
Stillingen der søges til er 7 vagter på 6 uger af 12 timer. Det er blandede vagter både dagvagter 7-19 og nattevagter 19-07

I AjourCare arbejder vi ud fra devisen om at nærvær og høj faglig kvalitet skaber tryghed. Vores arbejdsmiljø er baseret på vores værdisæt – nærvær, udvikling og professionalisme – både i forhold til vores Brugere, og mellem dig og dine
Vi søger kompetente, selvstændige og ansvarsbevidste medarbejdere til fastansættelse hos respiratorisk udfordrede Brugere i deres/brugernes eget hjem.
Vi tilbyder nærledelse og løbende kompetenceudvikling både personligt og fagligt. Du bliver en del af et fast team og arbejder samt oplæres efter retningslinjer udstukket af Respirationscenter Øst. Det inkluderer også sidemandsoplæring, inden du indgår på et team med egne vagter.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Vi lover dig tid til fordybelse og et unikt fagligt netværk.

Hvis du vil se 15 gode grunde til at arbejde for AjourCare, har vi samlet dem på vores hjemmeside: https://www.ajourcare.dk/respirationshjaelper/

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest forud for ansættelse.

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.