Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA Plejecenter Solbakken, Korsør

Har du lyst til nye udfordringer og medvirke til at beboerne i Plejecenter Solbakken lever et liv, der er værd at leve – hver dag?

Så er det dig vi har et ledigt job til på 30-32 timer ugentligt primært dagvagt med arbejde hver anden weekend. Du kan påregne enkelte aftenvagter.

Du brænder for at arbejde rehabiliterende og habiliterende med fokus på høj faglighed, som er orienteret om den enkelte beboers helhedspleje. Det er en fordel, at du har praksis erfaring fra pleje-omsorgsområdet.

Du har ”dit hjerte med på arbejde”, kan lide at have nære relationer til beboerne, give dem et kram og bidrage til en hverdag der giver smil og livskvalitet. Det er nødvendigt, at du finder livsfilosofien EDEN Alternativ spændende, da vi arbejder med filosofien som en væsentlig del af vores kultur.

Værdighed er omdrejningspunktet i plejen, omsorgen og samværet med beboerne.

Det skal være naturligt for dig at opmuntre, inspirere og sikre at beboerne bevarer deres selvbestemmelse og deltager aktivt i hverdagslivet i Solbakken.

Vores nye kollega skal

  • indgå i relationer med beboerne/familierne og kolleger på en respektfuld måde
  • trives i et værdibaseret miljø med frihed under ansvar
  • bidrage til et åbent, ærligt og sundt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
  • en arbejdsplads som bevarer og udvikler trivsel og livskvalitet i en tryg hverdag.
  • Faglig sparring fra kompetente og glade kolleger
  • Udvikling og uddannelse af de nødvendige kompetencer.


Værdierne: Modig – Tydelig – Kompetent og – med glæde, er bærende i vores arbejde.

Plejecenter Solbakken danner rammen for 29 plejeboliger, 1 midlertidig bolig og en selvstændig plejeenhed med 21 ældreboliger.

Flere informationer

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
  • centerleder Ingelise Holm på telefon 23 39 11 99
  • koordinator Jane Andersen på telefon 58 38 01 77

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning med kopi af uddannelsesbevis og relevant dokumentation for tidligere beskæftigelse og erfaring.

Frist
  • den 9. februar 2018 kl. 8.00

Du vil modtage en kvittering for modtagelsen af ansøgningen til den mailadresse ansøgningen er afsendt fra. Det forudsættes, at denne mailadresse kan anvendes til den fortrolige kommunikation mellem ansøger og tovholder i resten af ansættelsesprocessen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her