Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA Plejehotellet

Social og sundhedsassistent søges til Plejehotel Stenhusbakken.

En af vores assistenter skal læse til sygeplejerske, derfor søger vi en ny kollega pr. 15. marts 2018 eller snarest herefter.
Plejehotel Stenhusbakken er Holbæk Kommunes tilbud til borgere, der har behov for et midlertidig ophold samt hjem for 18 plejecenterborgere.
 
Vi leder efter kolleger, der vil medvirke til at styrke og udvikle den faglige indsats, der tilbydes ved Plejehotel Stenhusbakken for både de midlertidige og fastboende borgere.

Vi er et hus, der på de midlertidige pladser modtager den komplekse borger, der af flere forskellige årsager har et øget midlertidigt behov for hjælp. Det betyder, at som medarbejder ved Plejehotellet vil du arbejde indenfor både det somatiske og gerontopsykiatriske felt.

Vi tilbyder også pleje og omsorg til den palliative borger.
Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang. Borgere, der har en genoptræningsplan modtager træning i huset.
 
Vi er en god tværfaglig sammensætning af sygeplejerske, social-og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælper, sygehjælper, fysioterapeut og ergoterapeut, som har fokus på helhedspleje, tværfagligt samarbejde, højt fagligt niveau samt opmærksomhed på kompetenceudvikling af den enkle medarbejder.

Vi forventer:

  • At du kan planlægge og selvstændigt udføre omsorgsmæssige opgaver i henhold til social- og sundhedsassistentens ansvars og kompetenceområde
  • At du tager ansvar for optimering/udvikling af tværfaglige samarbejdsprocesser
  • At du har lysten til at modtage vejledning og rådgivning
  • At du trives og kan håndtere en uforudsigelig hverdag med et smil på læben
Stillingerne er på 32 timer i blandede vagter.
Der er weekendvagt hver 2. weekend.

For yderligere oplysninger kontakt centerleder Mette Engberg Munch på tlf. 72 36 29 37 eller e-mail mem@holb.dk eller teamleder Pia Overgaard på tlf. 72 36 50 95 eller mail poh@holb.dk.

I Holbæk kommune er det ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 2. marts 2018.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her