Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA stilling i dagvagt på Bobjergcentret

Er det dig vi gerne vil byde velkommen, til en fast stilling som SSA, i fortrinsvis i dagvagt? med ansættelse d. 1. maj 2021, eller efter aftale.

Vi er et plejecenter der arbejder med Eden, der lægger stor vægt på et miljø, hvor beboerne har et liv der er værd at leve, et helt almindeligt hverdagsliv både ude og inde. Vigtige elementer i metoden er tværfaglighed og medmenneskelighed, både for den enkelte og i fællesskabet. Der fokuseres på at opnå personlig vækst for beboere, familier og medarbejdere når vi interagerer med hinanden. Vi har en aktivitetsmedarbejder ansat, hendes opgave er bl.a. i et tæt samarbejde med beboere, kollegaer og frivillige at planlægge aktiviteter, fester mv. Vi har mange frivillige tilknyttet centeret og derfor er her et højt aktivitetsniveau.

På Bobjergcentret bor her 48 beboere, når her er fuldt hus, de bor på 4 gange der er helt ens. En ny afdeling blev bygget til i 2017 – her går man direkte ud i fællesarealer fra elle 12 boliger, hvilket er mere demensvenligt.

Vores forventninger til dig er, at du har interesse for en god og solid oplæring, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, at du er imødekommende, går positivt til opgaverne, også når tingene presser sig på, og at du rummer forandringer. Vi tilbyder dig alsidige arbejdsopgaver med en høj kompleksitet, med stor uddelegering af sygeplejefaglige opgaver, hvilket stiller krav til din faglighed, dette i et tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Vi har to sygeplejersker fast på Centeret.

Du bliver en del af det gode arbejdsmiljø der er på Bobjergcentret, med masser af humor, godt samarbejde, høj faglighed, lavt sygefravær, og med faste vikarer.

Det vil være en fordel at kende til Cura journal system, men er ikke et krav.

Der kræves en tilfredsstillende straffeattest

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, senest d. 12.4 2021 kl. 12.00. Ansøgninger vil løbende blive læst.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.