SSA til Idestrup Plejecenter

MDO/Hyggebo på Idestrup plejecenter søger en SSA til dagvagt med arbejde i lige weekender.
 
Vi er et forholdsvist lille, men et rigtig hyggeligt plejecenter, der arbejder med værdier som åbenhed, tillid, nærvær og ikke mindst arbejdsglæde.
Vi har 23 permanente boliger samt 7 midlertidige døgnpladser. Endvidere har vi et træningscenter, wellness hus, musik/aktivitetsrum, frisør, hyggelige køkkener, pyramiden til bl.a. fællesspisning og musik, samt udestue, gårdhaver osv.
 
 
Vi tilbyder: 

  • En fantastisk mulighed for at sætte dit præg på huset
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Arbejde på et plejecenter i rivende udvikling på alle områder. Den udvikling får du mulighed for at bidrage til
  • Gode muligheder for selvstændig opgaveløsning. Vi arbejder med tillidsbaseret ledelse og ved, at du gerne vil løse din opgave så godt som muligt
 
Vi forventer: 
  • Du er nysgerrig og ivrig efter at bidrage med netop dine kompetencer og kvalifikationer og prioriterer fagligheden meget højt
  • Du trives med at sætte dit præg på arbejdspladsen og vil gerne være med til at skabe nogle gode rammer for Idestrup Plejecenters beboere. Du er god til at ”tænke med”
  • Du accepterer de overordnede rammer, men er god til at finde løsninger enten selv eller sammen med din gruppeleder og dine kollegaer
  • Du er interesseret i at arbejde tæt sammen med andre faggrupper og ved, at kompetenceudvikling også finder sted i det daglige arbejde, helt tæt på beboerne. 
Hvis du brænder for at skabe noget nyt og på at udfolde din faglighed i travle, omskiftelige og spændende rammer, glæder vi os til at høre fra dig.


Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 34 timer pr. uge.
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt
 
Mere information: Gruppeleder Pernille Kristensen, tlf. 25180099 eller stedfortræder Sanne Krøll tlf. 25181140
 
Ansøgningsfrist: Onsdag d. 25. april 2018
 
Samtaler: Mandag d. 30. april 2018
 
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her