Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA til natteovervågning af lille pige, Vamdrup. Hver anden weekend.


Overvågning og medicinhåndtering
Olivia Danmark søger en medarbejder til en ny stilling. Stillingen er som vågen nattevagt ved en lille pige, der har brug for overvågning og medicin. Pigen har brug for en vågen nattevagt, således at hendes behov for akut hjælp kan imødekommes.

Din opgave vil udover overvågning og medicingivning bestå af nærvær og omsorg til pigen, når hun ikke kan sove. Pigen har brug for trøst og tryghed, da hun ofte er dårlig.

Du skal yderligere kunne afhjælpe ved kramper og aflæse om et anfald skyldes epilepsi eller spasmer og ved behov skal pigen have Cpap.

Pige på 1 år med genfejl
Pigen du skal arbejde ved har en medfødt kromosomfejl, cerebral parese, mikrocefali, epilepsi og stærkt nedsat syn.

Pigen har desuden meget hoste og slim og hun kaster ofte op, når hun hoster.

Nætterne er urolige for pigen med lidt sammenhængende søvn. Mange nætter sover hun kun en time ad gangen. Din faglighed og personlige kompetencer vil derfor have en stor betydning for pigen – og forældrenes trivsel.

Pigen bor i Vamdrup med sin familie og deres hund. Det er både nyt for pigen og for familien, at få hjælp i hjemmet fra Olivia Danmark.


Løn, vagtrul og oplæring
Der er tale om en stilling hver anden weekenden med vagter lørdag og søndag i tidrummet kl. 10.00-17.00. Det er ialt 14 timer hver anden uge.

Oplæring finder sted i hjemmet, af - den der kender pigen og hendes behov bedst - hendes mor.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og ansættes derfor på forhandlede vilkår. Som social- og sundhedsassistent får du løn efter erfaring og anciennitet i faget.


Omsorgsuld SSA til rolige nattevagter

Vi leder efter dig, der ønsker at arbejde en-til-en, og som har forståelse for, hvordan man arbejder i et privat hjem.

Da stillingen består af overvågning, er det vigtigt, at du mærker efter, om du vil kunne være i et job, som er yderst stilsiddende i mange timer.

Du har meget gerne børne- og epilepsierfaring, men det er ikke et krav. Derimod er det vigtigt, at du har en stor lyst til at arbejde med et helt lille barn og ved, hvordan man tager vare på et lille menneske.

Personalemøder og Olivia Academy
Du vil du blive tilknyttet en fast teamleder, der har ansvaret for den daglige drift af ordningen, og som du altid kan opsøge sparring hos. Derudover tilbyder vi;

  • Kurser i Olivia Academy regi
  • Hyppige personalemøder
  • Mulighed for personalearrangementer
  • Overenskomst med FOA

Ansøgning og kontakt
Da familien allerede står og mangler dig, vil vi opfordre dig til at søge stillingen hurtigst muligt og vi kalder til samtale løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Charlotte Christensenpå tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.