SSA til pige i Fredensborg, 30-37 timer

Har du brug for et arbejde i roligt tempo og med tid til fordybelse? Søger du en stilling med 12-timersvagter, hvor du primært har dagvagter? 
 
Dagvagter med fokus på træning
Som dagvagt deltager du aktivt i træning og stimulering af en 7 årig hjerneskadet pige i tæt samarbejde med forældrene og skole/træningstilbud.
 
Når du møder om morgenen, er du med omkring pigens morgenrutine, inden I afhentes i taxi og kører til skole (en specialskole for fysiks- og psykisk handicappede). Her er din opgave at sikre pigens velbefindende. Du skal bl.a. suge i mund og svælg, sørge for medicin og sondemad samt ved behov deltage ved træning sammen med skolens terapeuter.
 
Om eftermiddagen er du hos pigen, til forældrene kommer fra arbejde, og herefter løses alle opgaver i samarbejde med dem.
 
Vågne nattevagter med overvågning 
Som nattevagt er din opgave at overvåge pigen mens hun sover, sikre at hun har det godt og sover uforstyrret. På vagten skal du sammen med forældrene gøre pigen klar til natten. I løbet af vagten skal du sørge for lejring, give medicin og suge i mund og svælg ved behov, og bare være der, hvis pigen får brug for din hjælp.  
 
7 årig pige med hjerneskade efter drukneulykke 
Pigen var ude for en drukneulykke i oktober 2016 og har nu brug for hjælp 24 timer i døgnet. Pigen er svært påvirket af sine skader på hjernen, men gennemgår daglig genoptræning på Rehabiliteringscenter Virum.  
 
Pigen bor på skift hos sine forældre i Fredensborg. Teamet følger hende i begge hjem, og har et godt samarbejde med forældrene. Sparring og dialog er en vigtig faktor i samarbejdet mellem team og forældre. 
 
Fleksibelt team 
Som fastansat vil du indgå i teamet omkring pigen, som består af 7 social- og sundhedsassistenter, der dækker hhv. dag- og/eller nattevagter. Der er stor fleksibilitet på teamet og interesse for det kollegiale samarbejde, hvilket viser sig ved god sparring og mulighed for vagtbytte. 
 
Vagtrul og timer
Holdet mangler på nuværende tidspunkt en ny kollega, som kan dække i gennemsnit 30 eller 37 timer pr. uge. Udover en ledig stilling på 30 timer, ønsker en kollega, at gå lidt ned i tid, hvorfor 37 timer også er en mulighed. 
 
Vagterne ligger i tidsrummet 07.00-19.15 og 19.00-07.15. Der er også tale om weekendvagter.
 
Har du en deltidsstilling nu, og kan se dig selv i teamet på færre timer, hører vi også meget gerne fra dig.
 
Moden social- og sundhedsassistent
Vi leder efter dig, som udover at være uddannet SSA, og er klar til at hjælpe en pige, der er svært handicappet, og resten af sit liv har behov for hjælp til alt.
 
Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har erfaring med børn fra tidligere job, eller har egne børn.
 
Vi tilbyder 
Enten en stilling som fast vikar eller en fast stilling på få timer med mulighed for supplerende vikartimer.
Som fastansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer. 
 
Stillingen giver mulighed for at deltage i arrangementer sammen med teamet og Rehabiliteringscenteret i Virum med henblik på at øge din viden om hjerneskade samt behandlingen heraf og pigens genoptræning.  
 
Der bliver der løbende afholdt personalemøder med teamet og den faste teamleder, og teamlederen er i dagligdagen til rådighed for sparring og støtte.   
 
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til os på 88887171.Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.   

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Social- og sundhedsassistent til nattevagt

DEN SELVEJENDE INSTITUTION HARESKOVBO

Elsker du at arbejde om natten? Vil du gerne gøre en positiv forskel for vores beboere? Vil du være en del af vores dejlige hus? Og er du også en knaldygtig Social - Og Sundhedsassistent, så er det måske lige dig vi mangler 28 timer uge fortrinsvis ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Hjælper søges til BPA ordning i Vedbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Jeg er en mand på 53 år der på nuværende tidspunkt bor i Birkerød med min datter me...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk handicaphjælper søges til spastisk lammet kvinde bosat i Osted, Lejre

Olivia Danmark

Om jobbet Brugeren du ansættes hos er en kvinde i 50´erne, der sidder i kørestol. Hun er født spastisk og har derfor brug for hjælp til stortset alle daglige gøremål. Hun har en lille smule stå-funktion og forflyttes derfor med stålift. Hun har spro...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Aflaster til deltidsjob hos ung pige i Hellerup

Olivia Danmark

Er du til kortere vagter, og vil du supplere dit studie med timer hos en unge pige i Hellerup? Har du erfaring med at arbejde med børn unge, og søger du et arbejde, som kan kombineres med dit studie eller anden deltidsbeskæftigelse, så læs nærmere h...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Plejecenter Bistrupvang søger timelønnede medarbejdere.

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du deltager aktivt i pleje og omsorgsopgaver, er nærværende hos borgerne og sikrer at alle dagens opgaver løses i samarbejde med dine kollegaer. Bistrupvang er et plejecenter der arbejder ud fra leve-bo princippet, hvilket vil sige at vi t...