Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA til spændende dagvagt-stilling

Til en af vore enheder søger vi en social- og sundhedsassistent. I enheden er der 9 faste boliger og 4 midlertidige pladser. Da der ofte er et stort flow af borgere på de midlertidige pladser, søger vi en fagligt dygtig SSA, som trives med udfordringer og en foranderlig hverdag. Der er primært tale om dagvagt, men enkelte aften- eller nattevagter vil forekomme.

Vi vil gerne have stillingen besat pr. 1. november 2020, og vi tilbyder 32 t./uge med weekendvagter efter ønske, 4 ud af 10 elller hver anden weekend.
Vi tilbyder endvidere selvvalgt arbejdstid, sundhedsordning, frokostordning, motion i arbejdstiden, gode kolleger og en aktiv personaleforening.

Du skal være faguddannet SSA og have autorisation, og du skal kunne arbejde selvstændigt med overblik og ansvarlighed. Du skal kunne leve op til vores værdinormer og besidde gode samarbejdsevner samt bidrage til det gode arbejdsmiljø. Du skal også være villig til at videreudvikle dine kompetencer i form af kurser m.v.

Uddannelsesbevis og autorisation skal medsendes ansøgningen. Straffeattest skal foreligge før ansættelse. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag, den 24. september 2020.

Vi er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem (www.diakon.dk). Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt på 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter samt vores hjemmeplejevirksomhed Frit Valg.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.