SSA'er på deltid søges til pige på 15 år, Amager.

Har du lyst til at bruge dine faglige kompetencer som SSA`er i et tempo, hvor du har tid til kontakt og fordybelse i opgaverne? Ønsker du et deltidsjob med 12 timers vagter?

Nanna på 15 år har brug for hjælp døgnet rundt, hvor træning og stimulation kombineres med ro og kendte rutiner. For Nanna er det godt og trygt, at hun har et fast kendt team, som kender hende og hendes behov.

Dagvagter i hjemmet og i skole
Til dagvagt møder du kl. 8.00 hvor Nanna de fleste hverdage skal afsted i skole. Du kører med Nanna til skole i skolebus (der er ikke andre med i bussen). Nanna er i skole om formiddagen og her bruges en stor del af skoletiden til træning med Fysioterapeuter, hvor du er med på sidelinjen, så du kan hjælpe Nanna hvis hun skal suges i munden, lejres, have skiftet ble eller have sondemad og medicin.

Efter skole eller på fridage er du alene hjemme med Nanna indtil familien kommer hjem. I hjemmet, hygger du med Nanna og ud fra dagsformen hører I f.eks. musik, læser en bog/lydbånd eller bruger talemaskine, samtidig med, at Nannas behov for pauser og praktisk hjælp er i fokus. På ikke skoledage, foregår træningen i hjemmet, sammen med dig og forældre.

Vågne nattevagter i hjemmet
Til nattevagt møder du kl. 20.00, hvor du gør Nanna klar med det sidste til natten. Opgaverne gennem natten er at lejre Nanna godt, skifte ble, give sondemad og medicin og ellers have fokus på de små ting der hjælper Nanna til, at sove godt og roligt. Ved morgentid, gør man Nanna klar til dagen, så hun er oppe og klar når dagvagt møder.

Lidt om Nanna
I starten af 2016 faldt Nanna pludseligt om i skolen og fik hjertestop. Hun blev genoplivet og har fået en skade på hjernen. Nanna har i dag brug for hjælp til alt, så hun oplever tryghed og velvære, kombineret med kontakt og hygge.

Nanna bor i et rækkehus på Amager sammen med sin mor, far og familiens hund. Begge forældre er løbende gennem dagen omkring Nanna med hjælp og hygge, og de har et godt samarbejde med teamet, hvor sparring, lidt sjov og en hjælpende hånd ved behov, er en del af hverdagen. Her kan du se en video som TV2 har lavet om Nanna, før hun kom hjem.

Fast stabilt team
Du bliver en del af et godt team på 6 SSA'er, hvor du har gode kollegaer, som er fleksible, så der er god mulighed for at bytte vagter og alle hjælper med ekstravagter ved behov. Du møder dine kollegaer 15 min. ved vagtskifte, så her er der mulighed for sparring.

Deltid i fast rul
Den ledige stilling er på mellem 4-6 vagter fordelt på dag- og nattevagter. Alle vagter har en længde af 12.25 timer (flest nattevagter) i et 4 ugers rul. Den gennemsnitlig ugentlig arbejdstid er på 12-18 timer.

Hertil kontakter vi dig gerne med ekstra vagter ved ferie og sygdom på holdet.

Mødetid er dagvagt kl. 8-20.15 eller nattevagt kl. 20-08.15.

Der er en fast rulleplan, så du vil kende dine vagter langt frem i tiden. Hvis du har en job i dag med fri uger eller fleksibel arbejdstid og følger du har overskud til at tage et ekstra job af denne art så søg gerne jobbet.

Social og Sundhedsassistent med lyst til, at bruge erfaring hos Nanna
Vi søger dig som har lyst til at hjælpe Nanna, så hendes dag bliver bedst mulig og kombineres med struktur, hygge og kontakt. Det passer dig godt, at der løbende på vagten er opgaver, og du trives ligeledes med ro, når det behøves.

Hvis du har erfaring med børn og/eller genoptræning, vil det være en fordel. Du har kørekort og vil kunne køre med Nanna i hendes bil.

Vi tilbyder
Et job hvor din faglighed kommer i spil, samtidig med, du vil få ny viden, tilbud om kurser og udvikling i jobbet. Du vil få oplæring efter behov, så du lærer Nanna og opgaverne at kende. Der er mulighed for sparring og støtte med fast Teamleder og der holdes faste p-møder med team og Teamleder.

Som fastansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og får løn svarende til erfaring og kompetencer.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Elisabeth Jensen eller Ann Nelbom.
Vi kalder løbende til samtale, så skriv til os allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sosu.Assistenter søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu. Assistenter søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge Har du sjæl og personalighed - Så send en ans...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social- og sundhedsassistent til vores akutteam, Midt- og Nordjylland

Olivia Danmark

Vil du have god løn? Kunne du tænke dig frihed og fleksibilitet? Drømmer du om faglige udfordringer? Vi søger en dygtig og engageret social- og sundhedsassistent til vores akutteam i Jylland. Din opgave som akutter Som en del af akutteamet vil du bl...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

sosu-assistent med lyst til udvikling i akut psykiatrien

Døgnafsnit 4

Vil du være med til at udvikle akutpsykiatrien i topmoderne omgivelser? Er du social og sundhedsassistent med psykiatrisk erfaring? eller lyst til at arbejde i akutpsykiatrien? Har du lyst til at være en del af et godt team med høj faglighed? Vi søg...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Erfaren Social og Sundhedsassistent søges til Lukket intensivt afsnit

Døgnafsnit 6

Stilling 32- 37 time efter eget ønske, med weekendvagt hver 2 uge. Er du Social og Sundhedsassistent med psykiatrisk erfaring og har du lyst til at lære et spændende speciale som intensivpsykiatri at kende, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Afsni...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Ortopædkirurgisk afsnit 119X, Herlev Hospital, søger en erfaren social- og sundhedsassistent til fast nattevagt

Ortopædkirurgisk Afdeling

Herlev
Vi ønsker os en dygtig social- og sundhedsassistent med lyst til at arbejde med hoftefrakturer og komplekse patientforløb inden for det ortopædkirurgiske regi. På vores hoftefrakturafsnit 119X plejer og behandler vi patienter med hoftefrakturer. Pat...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018