Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSA/SSH til dagvagp på Bobjergcentret

Er det dig vi gerne vil byde velkommen, til en fast stilling som SSA eller SSH på Bobjergcentret? Stillingen er pr 1. september 2020 eller efter aftale – fortrinsvis i dagvagt.

Du bliver en del af det gode arbejdsmiljø der er på Bobjergcentret, med masser af humor, godt samarbejde, høj faglighed, lavt sygefravær, og med faste vikarer.

Vi er et fagcenter med et stort aktivitetsniveau, der har fokus på faglig udvikling, et godt arbejdsmiljø og rigtig meget andet. I 2019 har vi formuleret en ny demensstrategi og uddannet 20 nye demenskoordinatorer, her på Bobjerg har vi 5 koordinatorer. Vi arbejder med fællesskab om mad og måltider på plejecentrene, med anvendelse af lokale råvare og produktion af maden, vi har fået duften tilbage på plejecentre. På Bobjerg har vi 48 lejligheder, delt op i 3 mindre enheder, med hver sit køkken. I 2020 udruller vi et endnu større fokus på samarbejde og udvikling af vores fælles kerneopgave, på tværs af alle afdelinger i fagcenteret. Hvordan tænker vi ældrepleje? Hvordan lykkes vi med kerneopgaven i fremtiden?

Vi er et plejecenter der arbejder med Eden, der lægger stor vægt på et miljø, hvor beboerne har et liv der er værd at leve. Vi skaber muligheder for at leve et helt almindeligt hverdagsliv, ude og inde. Vigtige elementer i metoden er tværfaglighed og medmenneskelighed, både for den enkelte og i fællesskabet. Der fokuseres på at opnå personlig vækst for beboere, familier og medarbejdere. Der er livlig aktivitet på Bobjerg, og vi arrangerer ofte ture ud af huset. Vi har en aktivitetsmedarbejder der i tæt samarbejde med beboere, kollegaer og frivillige planlægger mange spændende aktiviteter.

Vi forventer at du er i besiddelse af en høj faglighed, at du har interesse for at udvikle dine kompetencer, har gode kommunikations- og samarbejdsevner, at du ser muligheder frem for begrænsninger, samt kan være i en ”verden” der konstant forandrer sig. Vi tilbyder alsidige arbejdsopgaver med stor uddelegering af sygeplejefaglige opgaver, og et tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Vi har to sygeplejersker fast på Centeret.

Det vil være en fordel at kende til Cura journal system, men er ikke et krav.

Der skal foreligge en tilfredsstillende straffeattest

Ansættelse efter gældende overenskomst og Odsherred Kommunes forhåndsaftale.

Ansøgninger vil løbende blive læst. Forvent samtaler i uge 35.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.