SSH elever med opstart til juli 2018

Hvis du vil uddanne dig inden for et omsorgsfag, hvor du arbejder med mennesker, der er fysisk, psykisk eller socialt udfordret, så kunne en erhvervsuddannelse som social- og sundhedshjælperelev være noget for dig. Du bliver uddannet til at give bistand, pleje og omsorg til mennesker, der har brug for praktisk og personlig hjælp i deres eget hjem eller på plejecenter.

For at starte på hovedforløbet skal du have gennemført et grundforløb (1 og/eller 2). Du vil blive ansat med en uddannelsesaftale og vil få elevløn, både når du går i skole og når du er i praktik. Der starter hold 2 gange årligt og Guldborgsund Kommune søger 16 elever til næstkommende hold. 

Vi forventer
 

 • At du er interesseret i at arbejde med mennesker og lære nyt
 • At du har gode samarbejdsevner
 • At du er fleksibel og mødestabil
 • At du er fysisk og psykisk robust
 • At du kan stille en cykel eller bil til rådighed.
Du kan forvente af os
 
 • At vi tilrettelægger et individuelt uddannelsesforløb, ud fra dine erhvervede kompetencer
 • At vi giver dig et spændende undervisningstilbud, når du er i praktik
 • At vi har fokus på et værdibaseret læringsmiljø med professionelle og engagerede praktikvejledere
 • At vi har et godt tværfagligt samarbejde med rum og plads til alle elever
 • At du i praktikperioden er tilknyttet minimum en uddannet daglig vejleder
 • At du ligeledes er tilknyttet en fast uddannelsesansvarlig vejleder, som du samarbejder med igennem hele dit uddannelsesforløb.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FOA – Fag og Arbejde. Ansættelsen er på 37 timer pr. uge.

Uddannelsen vil foregå i et samarbejde med SOSU Nykøbing F.

Ansættelsesprocedure
Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” nederst på siden. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
Du bedes vedhæfte en ansøgning, hvor du kort beskriver:
 
 • Hvad er årsagen til, at du søger stillingen som social- og sundhedshjælperelev?
 • Hvor ser du selv dine styrker og svagheder?
 • Hvad er godt samarbejde for dig?
 • Hvordan lærer du bedst?
Derudover skal du vedhæfte et CV, hvor vi beder dig beskrive din uddannelsesbaggrund, din tidligere arbejdserfaring, dine fritidsinteresser og lignende.

Din ansøgning vil ikke blive taget i betragtning, hvis der mangler dokumentation i form af karakterer på tidligere uddannelser.

Det vil være en fordel at vedhæfte udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Hvis du søger om voksenelevløn, bedes du desuden vedhæfte dokumentation for tidligere arbejdserfaring, i form af lønsedler, ansættelsesbreve eller lignende.


Såfremt du bliver indkaldt til en ansættelsessamtale, bedes du medbringe en straffeattest, som er under 3 måneder gammel.

Vil du vide mere
Du er altid velkommen til at kontakte Uddannelsesteamet via e-mail eller pr. telefon inden for vores telefontid:
Mandag - Onsdag: 9.00 - 15.00
Torsdag: 9.00 - 17.00
Fredag: 9.00 - 12.00

Du kan i øvrigt læse mere om uddannelsen på vores hjemmeside.

Mere om Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og Sundhedsassistenter

Ældre & Sundhed

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Så er det lige dig, vi har brug for som Social og Sundhedsassistent i ldre Sundhed.Vi søger straks Social- ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Lige fra personcentreret omsorg til Vild med dans! Vi erkender, der er mere personcentreret omsorg, men dans og glæde skal der også være plads til - og det har vi på Bakkehuset Blok 5/Parterre - Distrikt Midt.

Distrikt Midt

Guldborgsund
På Bakkehuset søger vi dig, som kan se værdien i en lille svingom og har lysten og overskuddet til at drage omsorg for vores borgere, samt ønsker at være det første positive møde med de pårørende. Stadig interesseret? Så læs videre om rammer og indh...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Ansvarsfuld og selvstændig SSA til udekørende nattevagt

Distrikt Syd

Guldborgsund
GENOPSLAG Center for Sundhed Omsorg, Distrikt Syd søger en Social- og Sundhedsassistent pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Stillingen er i nattevagt på gennemsnitlig 28 timer ugentligt med arbejdsuge i lige uger. Vi arbejder 7-7 og er selvdækkende ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Ansvarsfuld og selvstændig SSH til udekørende aftengruppe i Distrikt Syd

Distrikt Syd

Guldborgsund
Østerbrogruppen søger en ny kollega i aftenvagten. Vi er en velfungerende udekørende aftengruppe på Østerbro, Nykøbing F., der har brug for lige netop dig. Stillingen er på gennemsnitligt 28 timer pr. uge. Vi arbejder 5-2 (altid onsdag torsdag) og m...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Lige fra personcentreret omsorg til Vild med dans! Vi erkender, der er mere personcentreret omsorg, men dans og glæde skal der også være plads til - og det har vi på Bakkehuset Skærmet 4 - Distrikt Midt.

Distrikt Midt

Guldborgsund
På Bakkehuset søger vi dig, som kan se værdien i en lille svingom og har lysten og overskuddet til at drage omsorg for vores borgere, samt ønsker at være det første positive møde med de pårørende. Vi skal nok hjælpe dig på vej, også hvis du er nyudd...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018