Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSH og SSA med lyst til helhedspleje i rammer med høj faglighed og prioriteret velvære for personale

Er du en dygtig, omsorgsfuld og sansende social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med erfaring og vilje til at yde helhedsorienteret omsorg, levere en professionel sundhedsfaglig ydelse og gøre en forskel for borgere i eget hjem? Så er det lige dig vi søger.

Vi søger dygtige, engagerede sundhedsprofessionelle til deltidsstilling i Medistance APS. Du vil primært skulle arbejde aften og nat, samt hver anden weekend, ønsker du dette kombineret med dagtid, kan det også blive en mulighed.

KRAV:

Du skal kunne arbejde selvstændigt med borgerens behov i centrum. Herunder have fokus på at styrke borgerens livskvalitet samt støtte borgeren til at opnå eller bevare en meningsfuld hverdag. Samarbejde med pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere skal falde dig naturligt.

Vi vil værdsætte, at du bidrager med sparring, vejledning og undervisning i samspil med dine kollegaer, som af uddannelsesbaggrund er SSH, SSA eller sygeplejerske. 

Bidrage med idéer og struktur til en nystartet virksomhed med jævn tilgang af borgere, der vælger vores helhedspleje og faglighed som fritvalgsleverandør af praktisk hjælp og pleje til.

Du skal kunne trives med at arbejde i en tværfaglig gruppe, hvor der er et højt fagligt niveau. Hos os må du gerne være stolt af din opnåede faglighed og erfaring, som blandt kollegaer skal sættes i spil.

Du skal kunne bidrage positivt, loyalt og konstruktivt til dette samarbejde. 

Du skal være stabil, arbejde struktureret og tage initiativ til løsning af opgaver selvstændigt.

Være villig til at dokumentere elektronisk. Det er en fordel at have kendskab til KMD Nexus, men intet krav.

Have B-kørekort og gerne egen bil.

 

VI TILBYDER:

En arbejdsplads med en spændende hverdag, hvor godt arbejdsmiljø vægtes højt. 

MEDISTANCE ApS har været fritvalgsleverandør af praktisk hjælp og pleje i Svendborg Kommune siden september 2019. Virksomheden ejere er uddannet sygeplejerske og lægesekretær samt læge.

Vi prioritere helhedspleje, hvor borgerens ønsker og behov er i centrum. Vi har derfor ikke vagtplaner men borgerplaner. Vi arbejder ud fra den hollandske model Buurtzorg, hvorfor vi har valgt en flad ledelsesstruktur, hvor også direktøren samt teamledere er ude at deltage i pleje samt praktisk hjælp i den daglige drift.

Mulighed for fleksibel arbejdstidsplanlægning.

En arbejdsplads i udvikling, hvor vi sammen udvikler os og indgår i et ligeværdigt samarbejde. 

Høj faglighed, hjælpsomme og nærværende kollegaer.

 

PERSONALEPLEJE:

Vores personalepleje prioriterer vi højt. Herunder har vi eksempelvis netop ansat en skøn kvinde til at komme 1-2 gange om ugen og klargøre fodbad, sørge for friskskåret frugt og frisk kaffe m.fl.

Der vil blive lavet arrangementer med walk-and-talk, afspændings- og/eller yogaøvelser, familiedage og borgerdage, når restriktioner ophører. Måske du kan bidrage med noget?

Prioriteret hvil i alle vagtrul hver gang muligheden byder sig. Vi har blandt andet massagestol, beroligende udsigt til vand og er nysgerrige på, at give vores medarbejdere de bedst mulige forudsætninger for at opleve velvære samt opleve at føle sig værdsat.

- vi kan ikke passe godt på andre, hvis vi ikke passer rigtig godt på hinanden...........

 

Er du selvstændig virksomhedsejer med eget CVR, har vi mulighed for at tilknytte dig som underleverandør i bestemte tidsrum. Vi har 5 tillknyttet på denne måde allerede.

Har du spørgsmål træffes vi i tidsrummet mandag - fredag fra kl. 14 - 15, da vi alle deltager i borgerpleje om dagen. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.