Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SSH/SSA/Pædagog/Socialpædagog som sommerferie medarbejdere til Distrikt Klintholm Havn

Kom og bliv en del af et godt fællesskab. Distrikt Klintholm Havn søger SSH/SSA/Pædagog/Socialpædagog til job som sommerferie medarbejdere fra den 1/5-18 til den 30/9-18.
  
Klintholm Havn Centret er med sin smukke beliggenhed og sit store udbud af kulturelle tilbud omdrejningspunkt for den Øst Mønske hjemmepleje. 
 
Klintholm Havn Centret har 20 plejeboliger, 6 pladser til demente samt 2 aflastningspladser, aktivitetscenter og daghjem for demente. Desuden er der ved siden af centret 20 ældreboliger.
 
Fra Klintholm Havn Centret ydes der hjemmehjælp til ca. 145 hjemmeboende ældre. Der ydes sygepleje til beboerne på centret samt til ca. 125 hjemmeboende borgere. Til centret er der tilknyttet en meget aktiv vennekreds, som sørger for et varieret udbud af kulturelle arrangementer.
 
Vi lægger i personalegruppen vægt på at udføre individuel pleje af høj kvalitet med vægt på dialog, udvikling og synlighed.
 
Der tilbydes dag -, aften- og nattevagter på centret samt dag- og aftenvagter som udekørende i distriktet. Timetal aftales. 
 
Vi kan tilbyde en god introduktion, godt arbejdsklima samt søde og fleksible kollegaer. 
 
Start den 1. maj 2018 eller snarest derefter.
 
Ansøgningsfristen er den 17. april 2018, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. april 2018.
 
Vil du vide mere om os eller om stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Helene Kvist på telefon 55 36 32 36.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her