Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stabil, fleksibel og positiv hjælper søges i min. 1 år - København NV

Jeg er en aktiv 36 årig kvinde fra København med muskelsvind. Jeg er uddannet Sexolog og Prof. Bach. i Ernæring og Sundhed og arbejder som frivillig projektleder i Sex og Samfund, hvor jeg planlægger og afvikler div. arrangementer. Pga. mit arbejdsliv er det altafgørende, at du er mødestabil og at du er ”fluen på væggen”.  

Jeg bruger respirator og skal derfor have fysisk hjælp til alle daglige gøremål samt personlig pleje. Stillingen omfatter 3 vagter af 12 timer ugentligt, inkl. vågne nattevagter. Det forventes, at du træder til i tilfælde af sygdom og ferie i teamet.  

Der vil være ansættelsessamtaler i løbet af uge 8 og inden du starter med selvstændige vagter i starten af marts, vil der være sidemandsoplæring bestående af fire 12-timers vagter. Efterfølgende er der også en påkrævet godkendelse hos Respiration Center Øst (RCØ). Derfor er erfaring ikke påkrævet.

Det er vigtigt, at du er fleksibel og stabil så hverdagen kan hænge sammen for mig og i forhold til de øvrige hjælpere i teamet.

Du skal have en rigtig god portion situationsfornemmelse og forståelse af rollen som hjælper.  

Jeg forventer også at du er:

*                        Jævnaldrende med mig +/- 10 år.

*                        Indstillet på at arbejdet her er din primære beskæftigelse det næste år                              og gerne længere.

*                        Ansvarsfuld og stabil, da jeg er afhængig af praktisk hjælp hele døgnet.

*                        God til at stå tidligt op og være vågen hele natten. Vagterne starter hhv.                            kl 07.30 og 19.30.

*                        Fleksibel og i besiddelse af en hverdag, der gør det muligt at træde til                                med kort varsel

*                        Indehaver af en god portion situationsfornemmelse og god til at være                                ”fluen på væggen”.

*                        Indstillet på at være mine arme og ben.

*                        I besiddelse af et flittigt brugt og godt slidt kørekort.

*                        Uden allergier for hverken hund eller kat, da jeg har kat.

*                        100 % ikke-ryger.

 

Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE & 3F/FOA. Overenskomsten kan ses på http://www.lobpa.dk

Hvis dette er noget for dig, er du velkommen til at sende en personlig ansøgning til mettejust@youmail.dk. Andre henvendelser tages ikke i betragtning.

Har du ikke hørt fra mig inden den 1. marts 2018, er jobbet besat til anden side.

 

 

 

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her