Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stabil ufaglært hjælper søges til 8 årig pige i privat hjem.

Aflastning ved 8 årig pige i Odense med Spielmeyer-Vogtt syndrom.

Olivia Danmark søger en ufaglært person, med hjertet det rette sted, en stærk psyke og lysten til at være med til at skabe en rolig og god dag for 8 årig pige og hendes forældre.

Hvad er Spielmeyer-Vogtt Syndrom? Spielmeyer-vogtt er en meget sjælden sygdom, der angrirber centralnervesystemet, hvilket gør, at man gradvis mister bl.a. synet og førligheden, motoriske færdigheder og tale. Familien har brug for aflastning til at være der for deres datter, kunne skabe en tryg og rolig hverdag til trods for, at situationen er svær. Pigen kan blive meget vred, rastløs, råbende og til tider udadreagerende, hvilket tildels skyldes frstrationer og angst i forhold til at pigen skal forholde sig til, at hun er ved at miste synet, hendes kognitive funktioner, og at hun på mange måder svækkes.

Dine arbejdsopgaver:

Det bliver din opgave som ansat ved familien, at bidrage til pigens hverdag på en måde, så der skabes forudsigelighed og tryghed. Du skal forvente, at du vil komme med familien på ture ud af huset, at du skal aflaste på forskellige tidspunkter, når familien har brug for en pause. Du skal have lysten og energien til, at tage på en gåtur, cykeltur eller en tur på den nærtvedliggende legeplads. Du skal have modet til at være grænsesættende og turde, at være der for pigen, når hun bliver højtråbende, udadreagerende og frustreret. Der vil dagligt indgå personlig pleje, og pigen skal have hjælp til alt.

Da sygdommen er så sjælden, kræver den ikke erfaring inden for netop det område, men derimod kræver stillingen, at du er psykisk robust og har overskud til at arbejde i en stilling, hvor der vil komme mange følelser i spil. Du skal kunne håndtere, at du møder en familie, der er sårbar og som møder forskellige udfordringer. Det forventes, at du er stabil, fysisk stærk og har kørekort. Du skal have hjertet på det rette sted og se det som en gave, at du kan være med til at give pigen og hendes familie, den ekstra hånd og omsorg så de får den rette hjælp i deres hverdag. Når pigen er tryg i dit nærvær, forventes der, at familien kan tage af sted fra hjemmet og du kan tage ansvaret for pigen.

Mødetiden er fleksibel, men vil fortrinsvis ligge i weekender, hvilket aftales med familien. Der er tale om 26 timer pr. måned, men formodes at øges i tid på et tidspunkt.

Arbejdet foregår i pigens private hjem, hvor hun bor sammen med sine forældre. Det er derfor vigtigt, at du som ansøger har forståelse og respekt for de grænser og regler, der er i hjemmet. Hjemmet er pigens tryghed.


Som ansat ved Oliva Danmark tilbydes du:

  • Tæt dialog med din Teamkoordinator
  • Faglig sparring
  • Undervisning i kommunikativ deeskalering ved behov
  • Supervision
I Olivia Danmark arbejder vi ud fra værdierne "Tillid", "Empati" og "Viden". Derfor er det vigtigt, at disse ord vækker genklang hos dig.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA og får en fast teamkoordinator, du kan sparre med. Vi kan både ansætte ufaglærte og faglærte til stillingen og lønnen tilpasses herefter.Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så tøv ikke med at ringe eller søg stillingen allerede i dag.
Ansøgning og kontaktAnsøg stillingen hurtigst muligt. Der vil blive afholdt samtaler løbende og stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michelle Christensen på Tlf. 8888 7171 eller mail mic@oliviadanmark.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.