Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stabile produktionsmedarbejdere, primært til fiskeindustrien

Ufaglærte produktionsmedarbejdere

Vi har travlt, og søger derfor ufaglærte produktionsmedarbejdere – primært til fiskeindustrien - til vores kunder i henholdsvis Hirtshals og Frederikshavn.

Arbejdsområder: Du vil komme til at stå i forskellige afdelinger i produktionen – dem, som blandt andet kan nævnes, er: udpakning, blanderi, tuber, slicening, lager, pakke og sortering m.m.

Faglige Kvalifikationer:

Vi ser gerne, at du har erfaring inden for fiskeindustrien, men det er ikke et krav. Har du erfaringer inden for produktion og industri anses det ligeledes som værende en fordel for at komme i betragtning. 

Arbejdstider:

Typiske mødetidspunkter er 06:00-14:45 mandag og tirsdag, og 06:00-13:40 onsdag, torsdag og fredag.

Personlige Kvalifikationer:

Du har, det som vi populært kalder, et stort ”drive”. Du skal have pondus, og ikke være den forsigtige type. Derudover er der en forventning om, at du er mødestabil samt pligtopfyldende, da virksomheden har travlt. Vi ser gerne, du er typen, som bidrager til et godt arbejdsmiljø, idet en god omgangstone er vigtigt for dig.

OBS! Truckcertifikat er en fordel men ikke et krav.

 

Personlige samtaler vil foregå løbende i Frederikshavn og Hjørring. Her vil du blive bedt om at medbringe en frisk straffeattest.

Ved eventuelle spørgsmål, ring venligst til Thuy Huynh på 30 80 98 39 i hverdage mellem 08.00-14.00

 

Du kan søge stillingen via dette link: https://medarbejderne.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1002545

Ansøgninger via mail eller brev kommer IKKE i betragtning grundet GDPR.

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar-og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er en stærk aktør på det danske marked. 

Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Holstebro, Herning, Hjørring, Aalborg, Hobro, Middelfart, Odense, Aabenraa, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.