Stabsmedarbejdere til Processer i Gældsstyrelsen i Middelfart

Har du blik for helheden i en organisation, og vil du være med til at udarbejde effektive og korrekte processer for den offentlige gældsinddrivelse i Danmark? Er du klar på at udvikle dine kompetencer, kan du tage ejerskab, og vil du være en del af vores organisation, hvor du får en bred berøringsflade. Så kan det være, at det er dig, der skal være vores nye kollega.

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet. I Processer har vi ansvaret for at skabe rammerne for processtyring i Gældsstyrelsen med fokus på at sikre retssikkerhed og kvalitet i sagsbehandlingen. Samtidig skal vi sikre, at driften har adgang til specialiseret støtte og faglig rådgivning gennem udarbejdelse og tilpasning af procesvejledninger. Vi søger nye kolleger, som er parate til at specialisere sig, og som har lyst til at være med til at skabe et solidt fundament for inddrivelsesopgaven.

Fagligt parløb og bredt opgavefokus

Du kommer til at bidrage til, at skabe rammerne for styrelsens processtyring, hvor dit fokus vil være på retssikkerhed og kvalificeret sagsbehandling. Du vil også få mulighed for at bidrage til udviklingen af Gældsstyrelsens inddrivelsessystem, og sikre relevante funktioner.

Dine opgaver kan blandt andet være følgende:

  • Bidrage til procesejerskabet på vores fagområder i tæt samarbejde med kollegaer
  • Kortlægning og dokumentation af processer og sagsbehandlingsgange
  • Udarbejdelse, tilpasning og kvalitetssikring af procesvejledninger og breve
  • Vejledning af sagsbehandlere
  • Udarbejdelse af user stories til udviklingen af vores inddrivelsessystem
  • Bidrage til test af nye funktionaliteter i vores inddrivelsessystemer herunder deltagelse i kontrolleret opstart
  • Koordinere systemtilretninger i samspil med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og sikre implementering i Gældsstyrelsen.
  • Løbende forbedringer af manuelle og systemmæssige/digitale processer med henblik på at optimere driften samt eskalering af forslag til relevant beslutningsniveau
  • Bidrage til risikovurdering og opgaver vedrørende kvalitetskontroller


Du får en central funktion i organisationen, og du får en bred kontakt- og samarbejdsflade med Gældsstyrelsens driftscentre samt højt specialiserede faglige eksperter, inden for Gældsstyrelsen og andre styrelser i Skatteforvaltningen. Det er er derfor afgørende, at du kan samarbejde på tværs af hele Gældsområdet og skabe gode relationer i hele Skatteforvaltningen.

Vi søger forretningsforståelse og fokus på helheden

Vi er på udkig efter flere nye stabsmedarbejdere til processer. Der kan være mange veje ind i vores kontor. Du har muligvis interesse for IT, hvilket gør, at du kan stille krav til funktionaliteten i vores inddrivelsessystem. Alternativt har du en inddrivelsesfaglig eller juridisk baggrund, der gør, at du kan sikre fokus på retssikkerheden i vores opgaveløsning. Du har en faglig baggrund, der har klædt dig godt på til at arbejde med inddrivelsesprocesser eller en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel cand.jur., cand.merc.jur. eller master i SKAT. Det er en fordel, hvis du har erfaring med procesejerskab og/eller sagsbehandlingsprocesser, og du har gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Uanset dine faglige kvalifikationer sikrer vi, at du bliver klædt godt på til at løse opgaverne.

Det vigtigste kriterie er, at du har motivationen og modet til at arbejde i en kompleks organisation, hvor forandringer er en naturlig del af hverdagen. Du er imødekommende og arbejder struktureret med et godt blik for både detaljen og helheden. Du har en god forretningsmæssig forståelse samt fokus på skyldner. Det er desuden vigtigt, at du har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt.

Vi lægger meget stor vægt på, at du matcher DNA’et i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed Du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. –Samtidig er det vigtig, at du kan arbejde selvstændigt, kan afslutte opgaver og tage beslutninger, hvor du sætter retningen for opgaveløsningen i organisationen.

Processer – din nye arbejdsplads

Du vil blive en del af kontoret Processer, som er placeret i Stab og Produktion & Styring i Gældsstyrelsen og har til huse i Middelfart. Vi er et kontor, der er sammensat af kolleger med mange forskellige faglige baggrunde, hvilket vi ser som vores store styrke. Det er ikke alle sager vi kan løse alene, så vi udnytter hinandens faglighed for at komme i mål med opgaverne. Vi har ofte travlt, men vi hjælper hinanden og stemningen er god. Du vil referere til kontorchefen for Processer.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Har du lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest d. 20. september 2020.

Har du spørgsmål vedrørende opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte kontorchef Mai-Britt Nielsen på tlf. 72375319

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 40 og 2. samtalerunde i uge 41.

Tiltrædelse senest d. 1. december 2020.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Vi foretager, som en del af ansættelsesprocessen, et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Teglgårdsparken 103 i Middelfart.

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link: https://vimeo.com/27505317


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Uddannelsesplanlægger til EUX og grundfagsafdelingen

Syddansk Erhvervsskole

Odense C
Uddannelsesplanlægger til EUX og grundfagsafdelingen EUX og grundfagsafdelingen på Syddansk Erhvervsskole er en del af SDE Odense C, hvor vi udbyder teknisk EUX og EUD-uddannelser som f.eks. automatiktekniker, elektriker, tømrer og VVS- og energiudd...
Indrykket:28. september 2020

Miljøstyrelsen søger en dygtig AC-generalist/tekniker til at fremme cirkulær økonomi og den grønne omstilling

Miljøstyrelsen

Odense C
Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkel...
Indrykket:25. september 2020

Erfaren evalueringskonsulent til opbygning af evalueringsmiljø

Socialstyrelsen

Odense C
Kunne du tænke dig at være med til at opbygge et evalueringsmiljø i Socialstyrelsen og dermed være med til at skabe grundlaget for en vidensbaseret socialpolitik? Kunne du tænke dig et job, hvor du får lov til at bruge og udvikle dine evalueringskom...
Indrykket:24. september 2020

VISO søger to lovende AC-fuldmægtige

Socialstyrelsen

Odense C
Vi tilbyder Vil du bidrage til, at VISOs specialiserede viden om socialt udsatte og handicappede børn, unge og voksne fortsat kan understøtte den sociale praksis i kommunerne? Og kan du agere i et stærkt tværfagligt miljø og omsætte dine metodiske o...
Indrykket:24. september 2020

Innovationsfonden og GTS søger Innovation Officer til Erhvervshus Fyn

Odense Danmarks Innovationsfond

Odense M
Ser du et stort potentiale for innovation i danske virksomheder og bliver du motiveret af at styrke dansk erhvervslivs innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og de nyeste teknologiske muligheder og danske s...
Indrykket:14. september 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Uddannelsesplanlægger til EUX og grundfagsafdelingen

Syddansk Erhvervsskole

Odense C
Uddannelsesplanlægger til EUX og grundfagsafdelingen EUX og grundfagsafdelingen på Syddansk Erhvervsskole er en del af SDE Odense C, hvor vi udbyder teknisk EUX og EUD-uddannelser som f.eks. automatiktekniker, elektriker, tømrer og VVS- og energiudd...
Indrykket:28. september 2020

Miljøstyrelsen søger en dygtig AC-generalist/tekniker til at fremme cirkulær økonomi og den grønne omstilling

Miljøstyrelsen

Odense C
Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkel...
Indrykket:25. september 2020

Erfaren evalueringskonsulent til opbygning af evalueringsmiljø

Socialstyrelsen

Odense C
Kunne du tænke dig at være med til at opbygge et evalueringsmiljø i Socialstyrelsen og dermed være med til at skabe grundlaget for en vidensbaseret socialpolitik? Kunne du tænke dig et job, hvor du får lov til at bruge og udvikle dine evalueringskom...
Indrykket:24. september 2020

VISO søger to lovende AC-fuldmægtige

Socialstyrelsen

Odense C
Vi tilbyder Vil du bidrage til, at VISOs specialiserede viden om socialt udsatte og handicappede børn, unge og voksne fortsat kan understøtte den sociale praksis i kommunerne? Og kan du agere i et stærkt tværfagligt miljø og omsætte dine metodiske o...
Indrykket:24. september 2020

Innovationsfonden og GTS søger Innovation Officer til Erhvervshus Fyn

Odense Danmarks Innovationsfond

Odense M
Ser du et stort potentiale for innovation i danske virksomheder og bliver du motiveret af at styrke dansk erhvervslivs innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og de nyeste teknologiske muligheder og danske s...
Indrykket:14. september 2020