Gem job

STABSOFFICER TIL G35 VED HEADQUARTERS ALLIED RAPID REACTION CORPS I STORBRITANNIEN

Er du klar til nye udfordringer i et multinationalt, varierede og spændende miljø ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC) og holder du af, at arbejde med planlægning og synkronisering af operationer?

Hvis ja, så kan stillingen som stabsofficer ved G35 Branch i Operations Division være noget for dig.

Nogle års tjeneste i et stort multinationalt NATO-hovedkvarter – og i et britisk miljø – er både fagligt og kulturelt meget udviklende, og det vil være en uvurderlig ballast for din videre karriere i Forsvaret.

Om os

Det britisk ledede HQ ARRC er præget af en høj grad af professionalisme og innovation. HQ ARRC har effektivt demonstreret sin værdi som NATO’s foretrukne landmilitære hovedkvarter i flere skarpe indsættelser, bl.a. ved NATO’s interventioner i Bosnien og Kosovo samt to gange i Afghanistan.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer et dansk Nationalt Støtte Element.

Hovedkvarteret kan indsættes i fire forskellige hovedkvartersroller: Korps, Multikorps (armé), Land Component og Joint Task Force. HQ ARRC er i øjeblikket på beredskab i rollen som korpshovedkvarter.

Du kan læse mere om hovedkvarteret her: https://arrc.nato.int/

Som dansker vil du opleve HQ ARRC som en dynamisk og meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at videreudvikle dine militærfaglige, sproglige, og relationelle kompetencer. Som stabsofficer har du stor indflydelse på udviklingen af dit stillings- og ansvarsområde i tæt samspil med din chef, som er en fransk oberstløjtnant.

Hovedkvarteret er placeret i Imjin Barracks nær byerne Gloucester og Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. Cheltenham er en del af The Cotswolds, som er kategoriseret som et ’Area of Outstanding Natural Beauty’ (AONB) og byder derfor på mange smukke natur oplevelser. (Link til video om Cheltenham https://youtu.be/cephblv9h34)

Eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer, hvor den fortrukne skole for danske børn for tiden er St. Edwards School i Cheltenham. Skolen er delt op i en Preparatory School for børn op til 11-årsalderen, og en Senior School der dækker fra 12 år op til den engelske version af en gymnasieuddannelse/International Baccalaureate (IGCSE/Six Form/A-Levels).

(For yderligere info om St Edwards School se videoer nederst i link https://www.stedwards.co.uk/visit-us/)

Om stillingen

Stillingen er placeret i G35 Branch under Operations Division som er ledet af en Amerikansk brigadegeneral. Du vil være en del af et internationalt team som arbejder som en integreret del af hovedkvarteret. Din stilling vil have ansvar for, at deltage i og til tider lede planlægningshold i alle faser af operationer. Du vil deltage i arbejdsgrupper der gennemføre operativ planlægning, synkronisering, tilrettelæggelse og gennemførelse af operationer. ARRC G35 Branch er ledet af en canadisk Oberst og består af 15 personer, inklusiv dig selv, og du vil have et tæt samarbejde på tværs af ARRC HQ, i forbindelse med ARRC’s Operations Coordination and Planning Group (OCPG) virke.

G35 er et dynamisk team med en bred berøringsflade på tværs af HQ ARRC samt med ARRC’s samarbejdspartnere. Holdet er under udvikling og er i gang med at udvikle brugen af assessment samt wargaming i planlægningsvirke, dette stiller krav til nytænkning og nye procedurer. Der vil være gode muligheder for, at stå i spidsen af ad hoc projekter (Staff training events), lede mindre planlægningshold (Operation Planning Teams) og deltage i større udviklingsarbejder (Project Prometheus).

I dagligdagen indgår du i G35 Plans som ledes af en Italiensk obersløjtnant, og bidrager som en af i alt 9 planners til opgaver på tværs af hele HQ ARRC. Dette kræver at du kan kommunikere klart på engelsk i skift og tale, viser en høj grad af selvstændighed og initiativ samt arbejder analytisk med løsninger der er forankret i NATO doktrin.

Du skal årligt påregne 4-6 ugers øvelsesvirksomhed, afhængig af HQ ARRC’s aktivitetsniveau det pågældende år, og ca. 10-15 dages tjenesterejser til konferencer, møder m.m. Tjenesten er meget afvekslende, og du vil kunne krydre den med fagligt relevante og attraktive staff rides, adventure training m.m.

Om BREXIT:
Som dansk tjenstgørende er du omfattet af den Status of Forces Agreement (SOFA), som de deltagende lande i ARRC har indgået. Du er samtidig udsendt af den danske stat i rammen af NATO og altså ikke i rammen af EU. Der er derfor ingen kendte risici for din og din families status eller sikkerhed som udstationerede i Storbritannien.


Om dig

Du skal have gennemført VUT-II (L), MMS eller tilsvarende, og det er en klar fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU). Du skal have gode samarbejdsevner og god forståelse for landmilitære operationer, gerne gennem erfaringer fra Division eller Corps niveauet.

Det vil være en stor fordel, om du har erfaring med NATO landmilitære doktrin samt gennemførelsen af planlægning på taktisk og operationel niveau i NATO, særlig vil erfaring med brugen COPC til planlægning fra internationale operationer gøre godt i stillingen.
Du skal være tolerant og fleksibel, og kunne udvise den takt og kulturelle forståelse, der er nødvendig for at kunne begå sig i et multinationalt miljø. Du skal kunne trives med, at arbejdsprocesser, tempo, den daglige ’battle rhythm’, omgangsformer m.m. ofte er anderledes end i Danmark.

Du skal også kunne sætte pris på muligheden for fordybelse og herunder, at det forventes af dig, at du med tiden bliver en faglig kapacitet inden for dit felt. Det skal være naturligt for dig, at kunne skifte imellem at bidrage som holdspiller eller, at tage teten og lede sammensatte hold til ad hoc opgaver. Derfor skal du udvise initiativ og vise vejen frem i et vekslende miljø, det er en stor fordel hvis du er struktureret anlagt.

Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer, og du skal forud for tiltrædelse i stillingen have gennemført kursus for enkeltmandsudsendte (EMU) og i det hele taget opretholde status i forhold til det beredskab, ARRC til enhver tid er underlagt. Du skal forvente at skulle gennemføre kurset ”NATO Comprehensive Operations Planning Course” (COPC) inden din tiltrædelse, alternativt snarest muligt herefter. Det vil være en fordel hvis du har gennemført ”NATO Staff Officers Orientation Course” og ”Tools for Operations Planning Functional Area Systems Course” (TOPFAS).

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollatet af 27. oktober 2015 om officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner. Ansættelse i stillingen vil som udgangspunkt ske for en treårig periode med mulighed for forlængelse med op til et år. Perioden kan variere under hensyn til forsvarets behov ligesom det må forventes, at stillingens indhold kan ændres over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.

Du vil blive udstationeret under den nye udetillægsordning. Du får blandt andet betalt din flytning, din bolig og driften af denne. Desuden har du mulighed for at forhandle personligt kvalifikationstillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen kræver gode engelskkundskaber, og du skal derfor kunne bestå engelsk sprog-test SLP 3-3-3-3, jf. NATO STANAG. Derudover skal du kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen samt besidde grundlæggende færdigheder inden for de normale MS-Office applikationer.

Tjenestested i Innsworth, UK.

Kontakt og ansøgning:
Yderligere oplysninger om hovedkvarteret og dets virke, vilkårene som dansker i UK m.m. kan indhentes ved den danske Senior National Officer (ÆDO) i Storbritannien, oberst Keld Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller via email: FIIN: HQARRC-001@FIIN.DK. Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver major Garry Tsang på telefon +44 7585 705 905 (efter kl.1600) eller via FIIN: HQARRC-003.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022

Ansættelsesdato 1. august 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført løbende.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Senior Officer, Transaction Monitoring Analytics, ...

Danske Bank

København K
Job Description The 1st Line Financial Crime Analytics is a core function within Danske Bank’s First Line of Defense responsible for providing data and analytics solution for end-to-end, particularly for this transaction monitoring role. Check out th...
5. september 2022

JPO UNDP Moldova

Udenrigsministeriet

København K
Junior Professional Officer til UNDP i Moldova Environment and Climate Change Beskrivelse Søger du nye udfordringer uden for Danmark? Har du erfaring med at arbejde med Verdensmålene, og har du lyst til at bidrage hertil? Er du resultatorienteret, en...
10. september 2022

Senior Officer, Financial Crime Control Standards ...

Danske Bank

København K
Job Description Our First Line FC Controls Unit, which forms part of 1st Line Financial Crime, is growing and we are now looking for new colleagues to join us. The unit is responsible for maximizing the efficiency and effectiveness of the front-to-ba...
6. september 2022

STABSOFFICER TIL G35 VED HEADQUARTERS ALLIED RAPID REACTION CORPS I STORBRITANNIEN

Er du klar til nye udfordringer i et multinationalt, varierede og spændende miljø ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC) og holder du af, at arbejde med planlægning og synkronisering af operationer?

Hvis ja, så kan stillingen som stabsofficer ved G35 Branch i Operations Division være noget for dig.

Nogle års tjeneste i et stort multinationalt NATO-hovedkvarter – og i et britisk miljø – er både fagligt og kulturelt meget udviklende, og det vil være en uvurderlig ballast for din videre karriere i Forsvaret.

Om os

Det britisk ledede HQ ARRC er præget af en høj grad af professionalisme og innovation. HQ ARRC har effektivt demonstreret sin værdi som NATO’s foretrukne landmilitære hovedkvarter i flere skarpe indsættelser, bl.a. ved NATO’s interventioner i Bosnien og Kosovo samt to gange i Afghanistan.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer et dansk Nationalt Støtte Element.

Hovedkvarteret kan indsættes i fire forskellige hovedkvartersroller: Korps, Multikorps (armé), Land Component og Joint Task Force. HQ ARRC er i øjeblikket på beredskab i rollen som korpshovedkvarter.

Du kan læse mere om hovedkvarteret her: https://arrc.nato.int/

Som dansker vil du opleve HQ ARRC som en dynamisk og meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at videreudvikle dine militærfaglige, sproglige, og relationelle kompetencer. Som stabsofficer har du stor indflydelse på udviklingen af dit stillings- og ansvarsområde i tæt samspil med din chef, som er en fransk oberstløjtnant.

Hovedkvarteret er placeret i Imjin Barracks nær byerne Gloucester og Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. Cheltenham er en del af The Cotswolds, som er kategoriseret som et ’Area of Outstanding Natural Beauty’ (AONB) og byder derfor på mange smukke natur oplevelser. (Link til video om Cheltenham https://youtu.be/cephblv9h34)

Eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer, hvor den fortrukne skole for danske børn for tiden er St. Edwards School i Cheltenham. Skolen er delt op i en Preparatory School for børn op til 11-årsalderen, og en Senior School der dækker fra 12 år op til den engelske version af en gymnasieuddannelse/International Baccalaureate (IGCSE/Six Form/A-Levels).

(For yderligere info om St Edwards School se videoer nederst i link https://www.stedwards.co.uk/visit-us/)

Om stillingen

Stillingen er placeret i G35 Branch under Operations Division som er ledet af en Amerikansk brigadegeneral. Du vil være en del af et internationalt team som arbejder som en integreret del af hovedkvarteret. Din stilling vil have ansvar for, at deltage i og til tider lede planlægningshold i alle faser af operationer. Du vil deltage i arbejdsgrupper der gennemføre operativ planlægning, synkronisering, tilrettelæggelse og gennemførelse af operationer. ARRC G35 Branch er ledet af en canadisk Oberst og består af 15 personer, inklusiv dig selv, og du vil have et tæt samarbejde på tværs af ARRC HQ, i forbindelse med ARRC’s Operations Coordination and Planning Group (OCPG) virke.

G35 er et dynamisk team med en bred berøringsflade på tværs af HQ ARRC samt med ARRC’s samarbejdspartnere. Holdet er under udvikling og er i gang med at udvikle brugen af assessment samt wargaming i planlægningsvirke, dette stiller krav til nytænkning og nye procedurer. Der vil være gode muligheder for, at stå i spidsen af ad hoc projekter (Staff training events), lede mindre planlægningshold (Operation Planning Teams) og deltage i større udviklingsarbejder (Project Prometheus).

I dagligdagen indgår du i G35 Plans som ledes af en Italiensk obersløjtnant, og bidrager som en af i alt 9 planners til opgaver på tværs af hele HQ ARRC. Dette kræver at du kan kommunikere klart på engelsk i skift og tale, viser en høj grad af selvstændighed og initiativ samt arbejder analytisk med løsninger der er forankret i NATO doktrin.

Du skal årligt påregne 4-6 ugers øvelsesvirksomhed, afhængig af HQ ARRC’s aktivitetsniveau det pågældende år, og ca. 10-15 dages tjenesterejser til konferencer, møder m.m. Tjenesten er meget afvekslende, og du vil kunne krydre den med fagligt relevante og attraktive staff rides, adventure training m.m.

Om BREXIT:
Som dansk tjenstgørende er du omfattet af den Status of Forces Agreement (SOFA), som de deltagende lande i ARRC har indgået. Du er samtidig udsendt af den danske stat i rammen af NATO og altså ikke i rammen af EU. Der er derfor ingen kendte risici for din og din families status eller sikkerhed som udstationerede i Storbritannien.


Om dig

Du skal have gennemført VUT-II (L), MMS eller tilsvarende, og det er en klar fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU). Du skal have gode samarbejdsevner og god forståelse for landmilitære operationer, gerne gennem erfaringer fra Division eller Corps niveauet.

Det vil være en stor fordel, om du har erfaring med NATO landmilitære doktrin samt gennemførelsen af planlægning på taktisk og operationel niveau i NATO, særlig vil erfaring med brugen COPC til planlægning fra internationale operationer gøre godt i stillingen.
Du skal være tolerant og fleksibel, og kunne udvise den takt og kulturelle forståelse, der er nødvendig for at kunne begå sig i et multinationalt miljø. Du skal kunne trives med, at arbejdsprocesser, tempo, den daglige ’battle rhythm’, omgangsformer m.m. ofte er anderledes end i Danmark.

Du skal også kunne sætte pris på muligheden for fordybelse og herunder, at det forventes af dig, at du med tiden bliver en faglig kapacitet inden for dit felt. Det skal være naturligt for dig, at kunne skifte imellem at bidrage som holdspiller eller, at tage teten og lede sammensatte hold til ad hoc opgaver. Derfor skal du udvise initiativ og vise vejen frem i et vekslende miljø, det er en stor fordel hvis du er struktureret anlagt.

Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer, og du skal forud for tiltrædelse i stillingen have gennemført kursus for enkeltmandsudsendte (EMU) og i det hele taget opretholde status i forhold til det beredskab, ARRC til enhver tid er underlagt. Du skal forvente at skulle gennemføre kurset ”NATO Comprehensive Operations Planning Course” (COPC) inden din tiltrædelse, alternativt snarest muligt herefter. Det vil være en fordel hvis du har gennemført ”NATO Staff Officers Orientation Course” og ”Tools for Operations Planning Functional Area Systems Course” (TOPFAS).

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollatet af 27. oktober 2015 om officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner. Ansættelse i stillingen vil som udgangspunkt ske for en treårig periode med mulighed for forlængelse med op til et år. Perioden kan variere under hensyn til forsvarets behov ligesom det må forventes, at stillingens indhold kan ændres over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.

Du vil blive udstationeret under den nye udetillægsordning. Du får blandt andet betalt din flytning, din bolig og driften af denne. Desuden har du mulighed for at forhandle personligt kvalifikationstillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen kræver gode engelskkundskaber, og du skal derfor kunne bestå engelsk sprog-test SLP 3-3-3-3, jf. NATO STANAG. Derudover skal du kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen samt besidde grundlæggende færdigheder inden for de normale MS-Office applikationer.

Tjenestested i Innsworth, UK.

Kontakt og ansøgning:
Yderligere oplysninger om hovedkvarteret og dets virke, vilkårene som dansker i UK m.m. kan indhentes ved den danske Senior National Officer (ÆDO) i Storbritannien, oberst Keld Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller via email: FIIN: HQARRC-001@FIIN.DK. Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver major Garry Tsang på telefon +44 7585 705 905 (efter kl.1600) eller via FIIN: HQARRC-003.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022

Ansættelsesdato 1. august 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført løbende.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Senior Officer, Transaction Monitoring Analytics, ...

Danske Bank

København K
Job Description The 1st Line Financial Crime Analytics is a core function within Danske Bank’s First Line of Defense responsible for providing data and analytics solution for end-to-end, particularly for this transaction monitoring role. Check out th...
5. september 2022

JPO UNDP Moldova

Udenrigsministeriet

København K
Junior Professional Officer til UNDP i Moldova Environment and Climate Change Beskrivelse Søger du nye udfordringer uden for Danmark? Har du erfaring med at arbejde med Verdensmålene, og har du lyst til at bidrage hertil? Er du resultatorienteret, en...
10. september 2022

Senior Officer, Financial Crime Control Standards ...

Danske Bank

København K
Job Description Our First Line FC Controls Unit, which forms part of 1st Line Financial Crime, is growing and we are now looking for new colleagues to join us. The unit is responsible for maximizing the efficiency and effectiveness of the front-to-ba...
6. september 2022