Stærk byggeprojektleder til Trekantsområdet

For kunde i Trekantsområdet søges en stærk projektleder, med bygningsingeniør eller bygningskonstruktør baggrund.

Opgave:

Planlægning og koordinering af opgaver samt styringen og opfølgning på underleverandører. Udarbejdelse af udbudsmateriale og indgåelse af kontakter med rådgivere og entreprenører. Kontraktstyring, byggeledelse, tilsyn og mødeledelse.

Konsulent: Du har en byggefaglig uddannelse såsom bygningsingeniør eller bygningskonstruktør har +5 års erfaring med processer i bygge- og anlægsbranchen. Du har et stort drive og kan gå forrest og kender til processerne i en international virksomhed. Du er en god kommunikator og trives i et miljø med mange kontakt til mange interessenter.

Virksomhed: International virksomhed

Start: 01.08.2020

Længde: 2 år

Grundet GDPR modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail. Benyt derfor nedenstående upload knap.

Hos Uni Consulting arbejder vi med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Samarbejde og dialog mellem os, og dig som konsulent, er i fokus. Vi ønsker at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i din proces, samt hvilke fremtidige muligheder vi kan skabe sammen.

Uanset om du bliver fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver du koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Dette giver mulighed for at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesser.

Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.