Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk generalist til taler, strategi og ledelsesbetjening

Kan du skrive en tale, så folk lytter? Vil du arbejde med strategi og ledelsesbetjening i et ambitiøst, engageret og uformelt miljø? Og har du lyst til at være med til at skabe rammerne for fremragende forskning og uddannelse på sundhedsområdet?

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) ved Københavns Universitet søger pr. 1. august 2019 eller snarest derefter en stærk generalist til Ledelsessekretariatet.


SUND

Med en omsætning på ca. 3,5 milliarder kr., 12 institutter, fem store forskningscentre og tre hospitaler er SUND et af Europas største sundhedsvidenskabelige fakulteter. Vi er en mangfoldig og spændende arbejdsplads med 8.500 studerende, 3.600 medarbejdere og landets største ph.d.-skole med 1.600 ph.d.-studerende. Vi leverer fremragende forskning og uddannelse og yder et markant bidrag til samfundet.

Ledelsessekretariatets 14 dygtige medarbejdere understøtter fakultetets ledelse og varetager en bred vifte af opgaver, herunder ledelses- og udvalgsbetjening, taleskrivning, strategisk styring samt tværgående analyser og projekter af strategisk karakter.

Om stillingen

Du vil indgå i vores team for policy og processer og få en central placering i forhold til fakultetets ledelse og samarbejdspartnere. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Udarbejde taler og oplæg for vores dekan og prodekaner i tæt samspil med vores anden taleskriver.

  • Strategiudvikling og implementering.
  • Ad hoc-opgaver inden for Ledelsessekretariatets øvrige opgaveportefølje, herunder fx udarbejdelse af notater og høringssvar, mødeforberedelse, samt planlægning og gennemførelse af besøg.
Fælles for opgaverne er, at de stiller store krav til såvel selvstændig opgavevaretagelse som til at kunne skabe resultater i tæt samspil med ledelse, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde en spændende og ofte krævende arbejdsdag med ambitiøse og engagerede kolleger, en rar og uformel omgangstone og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en humanistisk, samfundsvidenskabelig eller anden relevant kandidatuddannelse.
  • Har erfaring med ledelsesbetjening – og gerne også strategisk styring - fx fra et universitet, interesseorganisation, ministerium eller et helt fjerde sted.
  • Skriver godt – både på engelsk og dansk – og har lyst til at skrive (mange) taler og oplæg, herunder indgå i kreative idé- og skriveprocesser med andre.
  • Er analytisk skarp og har en god dømmekraft.
  • Har flair for og lyst til at varetage et bredt og varieret arbejdsområde.
  • Er lyttende, åben, nysgerrig og samarbejdsorienteret.
Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuld tid og vil afhængigt af erfaring og kvalifikationer ske som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SUND er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads og stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv.

Ansøgning

Send din ansøgning bilagt cv samt relevant dokumentation via Jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 15. juni 2019.


Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 25.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Lise Bøgh Hansen på lise.hansen@sund.ku.dk eller på tlf. 26240205.

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på https://sund.ku.dk/.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Akademisk medarbejder til ejendomsenhed i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

CF 6. kontor - Budget, Regnskab og Ejendomme

København V
Vil du være med til at sikre gode fysiske rammer og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i Københavns Jobcenter? Vi søger en dygtig kollega med stærke kompetencer inde for brugercentreret design og optimering af aktivitetsbaseret arbejdspladser, d...
Indrykket:14. maj 2020

Har du interesse for offentligret og aktindsigt?

Moderniseringsstyrelsen

København K
Vi søger en ny kollega med interesse for offentligret, forvaltningsret og aktindsigt, som vil rådgive kollegaer om disse områder og bistå med udarbejdelse af politiske sager. Bliv en del af et fagligt stærkt fælleskab Din nye arbejdsplads er i hjert...
Indrykket:28. april 2020

Er du en erfaren jurist, som vil digitalisere vores kontrakter?

Moderniseringsstyrelsen

København K
Vil du foretage komplekse kontraktretlige vurderinger, stå for udviklingen af gode digitale kontraktparadigmer og sætte retning for proaktiv brug af rammeaftaler i staten? Du bliver ansvarlig for vores juridiske kontrakter Vil du hjælpe Statens Indk...
Indrykket:28. april 2020

Vil du være statens foretrukne udbudsrådgiver?

Moderniseringsstyrelsen

København K
I hjertet af København sidder Rådgivningsenheden Statens indkøb. Vi har vokseværk og søger derfor nye kolleger, som brænder for at gøre en forskel og forenkle indkøbs- og udbudsprocesser i staten. Rådgivningsenheden er en selvstændig enhed oprettet ...
Indrykket:27. april 2020

Vil du understøtte gode udbudsprocesser i staten?

Moderniseringsstyrelsen

København K
I hjertet af København sidder Rådgivningsenheden - Statens indkøb, som i et lille år har rådgivet andre statslige myndigheder om indkøb, udbud og kontrakter. Vi vokser og søger derfor kollegaer, som vil drive vores udbudsprocesser og stå i spidsen f...
Indrykket:27. april 2020