Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk interaktiv pædagog

Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 20- 64 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicaps herunder moderat eller svær mental retardering. Støttebehovet er derfor omfangsrigt.
 
DIN PROFIL

  • Du er pædagog, gerne nyuddannet med særlig interesse for det specialpædagogiske område.
  • Du er til sanselige og intense interaktioner i en neuropædagogisk kontekst. Det betyder, at du skal arbejde med relationer i en struktureret hverdag med afsæt i teamets beslutninger.
  • Du er stærk i pædagogisk iagttagelse, refleksion og dokumentation.
 
Det er et krav, at du kan eller vil køre en 9 personers bus (lille kørekort).
 
Du kommer til at indgå i et team, der sammen kvalificerer opgaveløsningen omkring beboerne ved, at skabe en tryg hverdag med busture, tandemcykelture og aktiviteter i vores sansehave samt fastholde og udvikle nye aktiviteter i samspil med beboeren.  Målet er, at skabe tryghed og udvikling mod et så selvstændigt liv som muligt.
 
VI TILBYDER DIG
  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med i forhold til beboerens dagsstruktur
  • En mentorordning, der sikrer dig den bedst mulige opstart som ny pædagog
  • Et autismespecialiseret miljø, hvor struktur, forudsigelighed er et nøgleord
  • Kompetente kollegaer
  • Vi har et obligatorisk tre dages introforløb
 
De permanente kursustilbud som du skal deltage i.
  • Medicinkursus
  • Neuropsykologi og neuropædagogisk diplommodul.
 
Stokholtbuen ligger i forlængelse af Sømosen med mulighed for fantastiske gåture. Vi har desuden en stor og spændende sanse (motorisk) have.
 
OBS vi søger også vikarer til dag, aften og nat.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Dertil et særligt Stokhholtbuen tillæg på 18.000 kr. årligt, samt mulighed for individuel forhandling med baggrund i kvalifikationer.

YDERLIGERE INFORMATION
Ring og hør mere hos leder Betina Baden på telefon 4477 6251 eller Marianne Gemzøe på telefon 4477 6211 på hverdage i dagtimerne eller besøg vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk
 
ANSØGNINGSFRIST: 29. APRIL 2018
Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her