Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk kommerciel salgschef

Vores klient, der er attraktivt beliggende på Midtfyn, er en international handels- og produktionsvirksomhed med speciale i tekniske applikationer og produkter til OEM, store grossister samt små- og mellemstore virksomheder. Med mere end hundredetusinde varenumre på lager, er virksomheden Danmarks største lagerførende grossist inden for sit felt. Virksomheden har i de senere år oplevet en betydelig vækst, og er netop flyttet ind i moderne og helt nye produktions-, lager- og kontorfaciliteter centralt på Fyn. Virksomheden har desuden salgskontor og lager i Kina. Som et led i den fortsat forretningsudvikling søges nu en stærk kommerciel og robust salgschef til det danske marked, der kan fastholde og udvikle salgsafdelingen i tæt samarbejde med den administrerende direktør.

Stærk kommerciel salgschef

Kan du, i tæt parløb med den administrerende direktør, styrke virksomhedens succes?

Jobbet:

Med reference til den administrerende direktør, og med udgangspunkt fra virksomhedens nye domicil på Midtfyn, skal du overtage det fulde ansvar for virksomhedens salg i Danmark.

Din primære opgave bliver at udfylde rollen som ”wing-man” for den administrerende direktør, hvor du får ansvaret for salgsledelsen – og hvor direktøren fokuserer på strategisk virksomhedsudvikling og produktions- og forretningsoptimering. Hvis den nuværende direktør er den ene vinge på flyet – bliver du den anden vinge, som skal få flyet til at nå nye højder. Din opgave er løbende at eksekvere virksomhedens salgsstrategi, hvor det forventes, at du, sammen med en faglig stærk og dedikeret salgsorganisation, kan løfte salget og indtjeningen i et meget attraktivt men stærk konkurrencepræget marked.

Du får således et utroligt attraktivt job som salgschef hvor du både er med i ”generalens telt” hvor strategien lægges – og med helt ude i ”frontlinjen” hvor du får ansvar for, at slaget vindes.

Du får således et attraktivt job som salgschef, hvor du både er med hvor strategien lægges og samtidig får ansvaret for virksomhedens salg.

Kvalifikationer:

Du bor på Fyn eller i Trekantområde, og kan vise dokumenteret salgsresultater både som sælger og salgsleder. Du besidder en fornuftig teknisk forståelse, og har erfaring med at konvertere en salgsstrategi om til daglige indsatser. Du har erfaring med forhandling på højt niveau, og er ligeledes en rutineret KAM.   

Du har desuden robusthed til at skabe en ny salgskultur i hele organisationen, og det forventes at du, med din personlighed og skarpe salgslederevner, kan skabe resultater på egen hånd samt gennem dine interne og eksterne sælgere. 

Den ideelle kandidat er robust og begavet med en vindende og rar personlighed. Dit samspil med virksomhedens administrerende direktør er afgørende for din succes.  

Du tilbydes:

Et spændend og utroligt attraktivt job i en vækstorienteret, international virksomhed med et solidt fundament inden for sit felt. Du bliver en meget vigtig del af virksomhedens vækststrategi i tæt samspil med en ung dynamisk og fremsynet ledelse. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og modsvarer de stillede krav.

Er dette en opgave for dig, mailes din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket “04.02.21”, til: stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her