Stærk kreditorbogholder søges til finance team i Rødovre

Kan du din Dynamics AX, og har du styr på moms- og fradragsreglerne, er du måske personen, vi søger til et nordisk Finance team i en international virksomhed.

INFO

På vegne af vores kunde i Rødovre, leder Academic Work efter en kreditorbogholder. Virksomheden har netop indfaset nyt ERP system i Norden og har rivende travlt. Den rette kandidat har derfor mod på en lynhurtig opstart og kan bidrage med gå-på-mod og kampånd.

Tempoet er højt, og opgaverne mange, så dette er jobbet, der henvender sig til dig, der elsker at knuse problemer, finde løsninger, rette uoverensstemmelser og sætte i system for til sidst at sætte hak ved ”opgaven er løst” og derefter gå videre til næste opgave.

Den rette kandidat trives således med en udfordrende hverdag, som lægger op til, at du selv tager initiativ til opgaveløsningerne og samtidig er i tæt kommunikation og samarbejde med din team leder og resten af de 16 kolleger i afdelingen.

Du vil til at begynde med være ansat af Academic Work og arbejde som konsulent for vores kunde, men for den rette kandidat er det målet, at du siden overgår til fastansættelse direkte i virksomheden.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt og inkluderer bl.a.:

 • modtagelse og behandling af leverandørfakturaer
 • kontering med flere dimensioner
 • betaling via online system
 • periodiseringer
 • hensættelser ved månedsslutning
 • afstemning af konti
 • rejseafregning
 • intercompany afstemning
 • rapportering til afdelingens øvrige medarbejdere og ledere

VI SØGER DIG, SOM

 • har min. 5 års erfaring inden for kreditorbogholderi
 • har kendskab til eller erfaring med moms- og fradragsreglerne
 • har erfaring med Dynamics AX/Axapta eller Navision
 • har grundigt kendskab til og erfaring med Excel
 • tidligere har arbejdet i en international koncern
 • kan flydende dansk og engelsk og har gerne god forståelse for de nordiske sprog

Vi ser gerne, at du har en proces-orienteret forståelse og evner at tilpasse dig nye processer og arbejdsgange i et omskifteligt arbejdsmiljø, som for tiden kræver en ekstra indsats i forhold til samarbejde og ansvarlighed. Godt humør og en tolerant og positiv attitude vægtes højt.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af vores kunde. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til [Academic Work}(mailto:info@academicwork.dk).

ANDEN INFORMATION

 • START: Hurtigst muligt
 • OMFANG: Fuldtid
 • LØN: Timeløn
 • STED: Rødovre

Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden.

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksom på, at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist, såfremt stillingen besættes.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. december 2017
Udløbsdato:26. januar 2018

Kreditorbogholder

PROFILPARTNERS ApS

Virksomhedsbeskrivelse:Vores kunde er en international virksomhed med ansatte og samarbejdspartnere over hele verden. Virksomheden har kontorer i op mod 200 lande og har i dag en ledende position specielt på det nordiske marked. Stillingsbeskrivelse...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:5. februar 2018

Regnskabschef/ Senior Controller (Skatterådgivning, myndigheder, CIT, moms mv.)

WAVETEL ApS

København
Regnskabschef Senior Controller (Skatterådgivning, Skattemyndigheder, CIT, moms mv.) Du kommer fra en lignende stilling som Senior controller, regnskabschef eller økonomichef, og du besidder gode lederevner og meget gerne shared service kendskab. Ko...
Indrykket:14. december 2017
Udløbsdato:11. februar 2018

Erfaren bogholder (3 dage/ugen) til vækstvirksomhed i København

Nordic Knowledge Partners

Om Nordic Knowledge Partners (NKP)NKP er den ledende videnspartner i norden og vi specialiserer os i at forbinde industrieksperter med strategi teams, konsulentfirmaer og investeringsfonde. Vi har base på Østerbro, København men arbejder med kunder ...
Indrykket:8. januar 2018
Udløbsdato:12. februar 2018

Alsidig bogholder søges til velrenommeret ingeniørvirksomhed beliggende i Storkøbenhavn

Proselection

København
Beskrivelse I en velrenommeret rådgivende ingeniørvirksomhed bliver du, med udgangspunkt i din funktion som bogholder, en central figur i virksomhedens daglige administration. Du forestår den daglige bogføring med reference til virksomhedens CFO, og...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Bogholder

LINK Mobility AS

København
Link Mobility A S søger en selvstændig og vedholdende bogholder. Du har måske selv oplevet vores SMS services i forbindelse med indtjekning og modtagelse af boardingkort, når du skal ud at rejse, eller du har modtaget en sms med information om, hvor...