Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk lederfaglig profil til Børn og Familie

I afdelingen Børn og Familie under Center for Familie & Forebyggelse er vi midt i et større kulturarbejde. Vi har netop lavet en mindre reorganisering i afdelingen, og vi har ansat faglige koordinatorer for hvert team. Fremadrettet vil vi have endnu større fokus på at bringe kerneværdierne fra det Guldborgsundske mindset i spil i alt hvad vi foretager os: Tidlig og rettidig indsats, udnyt potentialer, samskabelse og dialog samt helhedsorienteret tilgang.

Denne kulturopgave kalder på dygtig ledelse på både strategisk, fagligt og økonomisk plan. Så hvis du er klar på en opgave, der på alle måder kan udfordre din ledelsesidentitet, og du er frisk på at være med til at brande og markedsføre en helt ny Børn og Familie afdeling i samarbejde med særdeles dygtige medarbejdere, kollegaer og samarbejdspartnere, så er denne stilling lige noget for dig.

Børn og Familie er myndighed i forhold til Servicelovens kapitel 11 (børn og unge) og består af ca. 40 kompetente og dygtige socialrådgivere og familieplejekonsulenter. Disse er opdelt i teams på ca. 10 medarbejdere, hvor der til hvert team er tilknyttet en faglig koordinator. Tre teams har hele opgaven fra de tidligt, forebyggende indsatser til anbringelser. Derudover er der et handicapteam, der primært arbejder med de handicapkompenserende ydelser og et modtageteam, der tager sig af underretninger mv.

Guldborgsund Kommune er en del af frikommuneforsøget, der gør, at vi kan arbejde mere smidigt og fleksibelt med opgaverne, fx ved at være undtaget fra at udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner. Der er til gengæld store krav og forventninger til en høj grad af inddragelse af borgerne i deres egen sag og løsninger. Dette afspejles også i vores samarbejdsmodel GUSA, som netop skal sikre inddragelse og helhed i opgaveløsningen og indsatserne. Det bliver én af de væsentligste opgaver for en ny leder at bringe GUSA og Frikommunetankerne bedre i spil.

Afdelingen er organisatorisk placeret i Center for Familie og Forebyggelse, og du får tæt ledersamarbejde med centerets øvrige områder: Psykologisk Pædagogisk Center, Pædagogisk Forebyggelse og Indsats, Tandplejen, Børns Sundhed og Trivsel. Du vil sammen med de øvrige ledere referere direkte til centerchefen og indgå i et ledersamarbejde, hvor alle er optaget af at skabe et center, der lykkes med kerneopgaven og samtidig er en fantastisk arbejdsplads.

Vi ser følgende kompetencer og egenskaber hos vores kommende leder af området:

 • Stærke strategiske kommunikative kompetencer og god kommunikativ rollemodel.
 • Motivator og kulturskaber.
 • Frontløber på det tværfaglige samarbejde både inden for eget center og ud til andre centre.
 • Evner at bringe medarbejdernes kompetencer i spil, bedst muligt i samarbejde med dem.
 • Forståelse for det socialfaglige felt og for de komplekse afgørelser, der tit skal træffes.
 • Fokus på kontinuerlig udvikling af området, særligt ift. frikommuneforsøget og GUSA.
 • Evner at lede og styre en afdeling på både generelt og organisatorisk niveau, men med øje på den enkelte
 • Evner – via rettidig kommunikation og gode resultater – at brande og markedsføre en ny Børn og Familie afdeling.
Vi har følgende forventninger til vores kommende leder i relation til erfaring:
 • Dokumenteret ledererfaring og gode resultater i forhold til blandt andet ovenstående samt evt. lederuddannelse.
 • Erfaring med økonomistyring.
 • Erfaring med et forholdsvist stort ledelsesspænd.
 • Erfaring fra en politisk styret organisation eller lignende, hvor mange perspektiver er i spil på samme tid samt kompetencer til at agere heri.
Det er vigtigere for os, at man har den rigtige ledelsesprofil, end at man har stor erfaring med – og viden om – serviceloven. Det har vores dygtige medarbejdere styr på.  
Der vil i forbindelse med ansættelse blive indhentet referencer og børne- og straffeattest.

Første samtale afholdes onsdag 19. august 2020 og kommer sandsynligvis til at foregå virtuelt. Kandidater der går videre til anden samtale, skal forvente at samtalen afholdes onsdag 26. august 2020. Anden samtale vil foregå fysisk på Rådhuset i Nykøbing F., og der vil i den forbindelse blive udleveret en case til besvarelse.

Ansøgningsfristen er mandag 10. august 2020.

Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.