Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk og dedikeret konsulent med personlige og faglige ambitioner til et udfordrende job i branchens bedste virksomhed

På Sjælland søger vi en resultatskabende og dynamisk sikringskonsulent til salg og servicering af vores sikringsløsninger til nye og eksisterende storkunder på Sjælland.

Det er en forudsætning, at du har solid erfaring fra sikringsbranchen, har et højt fagligt niveau og kan håndtere større og teknisk avancerede projekter.

Med udgangspunkt fra vores afdeling i Hårlev, og med faglig reference til vores salgsdirektør, vil dine opgaver på Sjælland være følgende:

  • Fastholde og udbygge kundekredsen.
  • Kunderådgivning og behovsanalyse.
  • Kalkulation af tilbud.
  • Optimere og præsentere løsningsforslag.
  • Opfølgning på udsendte tilbud.
  • Projektledelse og sparring på større projekter.
Personlig profil:
  • Du har minimum fem års erfaring med salg af avancerede sikringsløsninger.
  • Du er proaktiv med et stort drive og har evnen og viljen til at lykkes.
  • Du har god økonomisk forståelse og behersker både dansk og engelsk.
  • Som person er du tillidsskabende og humoristisk.
Du får stor indflydelse på din egen hverdag og opgaveløsningerne. Vi har masser at se til, og derfor er det vigtigt, at du kan håndtere et højt tempo og er positiv i din tilgang til opgaverne.
Høj kvalitet i serviceringen af kunder og kollegaer er en selvfølge for dig, og dine samarbejdsevner kommer dagligt til udtryk og bidrager positivt til den gode stemning.

Er du interesseret?
Kontakt helt fortroligt salgsdirektør Thomas Lønstrup på 2467 9153, hvis du vil vide mere, og send din ansøgning vi knappen "Send ansøgning" senest 15. januar 2021.

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en branche, der er i rivende udvikling.
Vores kunder er udelukkende erhverv - offentligt såvel som privat - og vi arbejder tæt sammen på tværs af vores afdelinger i hele landet. Du bliver en del af et hold, hvor vi sætter fagligheden højt, men vi siger ikke nej til at være sociale, når muligheden byder sig.
Vi er dedikerede og engagerede og vil alle sammen, at ACTAS lykkes bedst muligt. Vi har pensionsordning, sundhedsforsikring samt meget andet og tilbyder løn efter kvalifikationer.
ACTAS beskæftiger godt 100 medarbejdere og er en del af den store nordiske sikrings- og sikkerhedskoncern PROSERO. ACTAS har salgs- og servicekontorer i Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.