Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk pædagogisk funderet afdelingsleder til Ungfredensborg ønskes

Du trives i en stilling, der tilbyder et energisk og travlt, men også uformelt miljø, som er kendetegnet ved humor og højt til loftet. Vi er en kommune med ca. 42.000 indbyggere med fire byer: Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg samt et landdistrikt. Ungfredensborg er en mindre selvstændig enhed, der arbejder med fritidshold, åben skole, events, rejser og ungdomsklubber. Vi ser os selv, som en vigtig medspiller i de unges liv, hvor vores vision er, at alle kommunens unge har et udviklende fritidsliv, som de selv er medskabere af. Vi rummer alle typer unge, både de fagligt stærke, sårbare og udsatte.
 Vores kerneopgave er at skabe meningsfulde fællesskaber, som gør en forskel for de unge, så de styrkes i at mestre eget liv, opdager sig selv og nye interesser. Det gør vi ud fra følgende værdier: Nærvær, Professionalisme, Forskellighed, Tillid og Passion.
 Vi har netop fået godkendt en politisk sag om kvalitetsudvikling af vores ungdomsklubber, og vil derfor i den kommende tid gå fra strategi til handling.
 I Ungfredensborg er der højt til loftet og stor grad af med og selvbestemmelse. Vi går hurtigt fra idé til handling og griber muligheden for at samarbejde med alle relevante aktører. Vi er kendt for aldrig at sige nej til at være en del af et tiltag eller en aktivitet, når det er til gavn for de unge. Derfor er tværfagligt arbejde også en af vores strategier, sammen med involvering af de unge, inddragelse af den gode voksne og udvikling af medarbejdere i praksis.
 En af vores medarbejdere siger følgende om Ungfredensborg som arbejdsplads:“Ungfredensborg er et sjovt sted at arbejde, da vi er en medarbejdergruppe fyldt med forskellige kompetencer og interesser, som gør det muligt at tilgodese de unges behov og sikre en sjov og forskelligartet hverdag. Der aldrig to dage som er ens og vi støtter altid hinanden i udfordrende situationer. Vi har mange ambitioner og altid mange bolde i luften på en gang, og vi vil gerne gribe dem alle sammen. Vi kan endda have svært ved at vælge mellem drømmene i en travl hverdag, hvor vi synes det hele er vigtigt”. Om jobbet, som afdelingsleder får du (med)ansvaret for:

 • Udvikling og implementering af vores pædagogiske praksis
 • Ledelsesansvar for to ungdomsklubber 
 • Almen undervisningen i tæt samarbejde med vores ungekoordinatorer
 • Deltagelse i udviklingen af Ungfredensborgs samlede tilbud både på gulvet og strategisk
 • Vedligeholde vigtige relationer til vores samarbejdspartnere. Herunder SSP, UU, de boligsociale helhedsplaner Nivå Nu og Kokkedal på Vej samt skoler og SFO’er.
 • Ledelse af en mangfoldig medarbejdergruppe der indeholder både faste- og timeansatte, med vidt forskellige uddannelsesbaggrunde
 • Vejledning, coaching, opfølgning og feedback til vores ansatte om deres ansvarsområder og opgaver
 Vores krav til dig:
 • Du ønsker at være med til at gøre en forskel for unge mennesker, og har allerede erfaring med vores primære målgruppe som er 7.klasse til og med 17 år.
 • Erfaring med udvikling og ledelse af aktiviteter for unge - optimalt i ungdomsskolesammenhæng.
 • Er god til at skabe og vedligeholde relationer og er en dygtig netværker
 • Erfaring med at evaluere, så det bliver konkret brugbart fremadrettet og samtidig en virkelig god afslutter, der hjælper alle dine gode ‘starter’ kollegaer med at få rundet godt af.
 • At du har en diplom i ledelse eller ønsker at gå i gang snarest
 • Kørekort B er en nødvendighed for at bestride funktionen
 Vi forventer desuden at:
 • Du evner projektledelse af aktiviteter, også gerne i forhold til de boligsociale indsatser
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider med typisk 1-2 aftener om ugen. Events, arrangementer og ture i weekender kan forekomme.
 • Du synes det er sjovt at gå på arbejde og har en humoristisk og anerkendende tilgang til opgaverne, hvor to dage aldrig er ens
 • Du trives med at være til stede på flere matrikler - nogle gange i løbet af én dag 
 • Du kan planlægge og facilitere personalemøder
 • Du får energi af at ‘hænge ude’ med de unge
 • Du er en god beslutningstager, samt evner at reflektere og følge op
 I din ansøgning ønsker vi at høre, hvordan lige netop du kan være med til at kvalitetsudvikle Ungfredensborg sammen med ungdomsskolelederen og souschefen.Har du en særlig kompetence eller erfaring at byde på indenfor FN’s 17 Verdensmål, sårbare unge, præstationskultur, demokrati og dannelse, innovation eller andet, så uddyb gerne.  Vil du vide mere så kig på www.ungfredensborg.dk eller kontakt ungdomsskoleleder Per Nielsen på tlf. 26 23 16 82Stillingen er en fuldtidsstilling og vi sigter mod ansættelse senest fra d. 1. januar 2021.
Aftale om løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.Ansøgningsfrist 25. oktober 2020, kl 12.00Vi forventer at afholde to samtalerunder med start i uge 45, samt at der imellem de to runder vil være en case.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.