Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærke hjemmesygeplejersker med faglige ambitioner søges til flere spændende stillinger i hjemmesygeplejen VBH i Københavns kommune

Kan du bidrage til skabelsen af Danmarks bedste hjemmesygepleje og har du lysten, energien og viljen til at tage et medansvar i opbyggelsen af denne så læs med her:

Med afsæt i en nylig organisationsændring og 2 vigtige ledelsesskift er vi nu atter på vej til at sætte kurs mod at styrke den faglige indsats, øge fællesskabsfølelsen og sammenhængskraften i hverdagen, samt skabe grobund for og plads til, at ansvaret for div. specialer, såsom inkontinens, palliation, demens m.fl. kan fordeles efter kompetencer, engagement og fælles visioner.

Du får derfor gode muligheder for, at arbejde dedikeret og målrettet, med de særlige områder og kompetencer som du har præference for i hjemmesygeplejen. Dit engagement, gode humør, og brede faglighed efterlyses af en ledelse som vægter, initiativ og medejerskab højt og som også formår at bane vejen for dem som kan og vil bidrage til, udviklingen af det gode ældreliv.

Organisationen er godt forberedt til at understøtte de faglige visioner og sikre fundamentet for den fremtidige udvikling. Du bliver en del af et stærkt hold der udover de 2 progressive udekørende sygeplejeteams også tæller en stabsfunktion som rummer, kvalitetssygeplejersker, et særligt kvalitet og udviklingsteam samt sygeplejeklinik mm.

Der er netop nu fortsat enkelte ledige stillinger i både dag og aften, i ansvarshavende funktion og med særlige specialefunktioner tilknyttet. Vi arbejder hver 4. weekend i dagvagt og med 8 timers vagter. Fortæl os om dine ønsker til din fremtidige stilling og lad os se hvordan det matcher.

Vi tilbyder:

· En stilling i en progressiv og ambitiøs organisation

· Gode muligheder for medindflydelse og ansvar for specialfunktioner

· Attraktive vilkår og honorering af særlige kompetencer

· En ledelse der tør at sætte handling bag ordene ”Danmarks bedste hjemmesygepleje”

Du har:

· Troen på dig selv og din egen faglighed intakt

· Viljen til at engagere dig og lysten til at bruge dine kompetencer, i en organisation der stiller krav til hinanden

· En dansk autorisation som sygeplejerske og kørekort til bil

Send en ansøgning nu eller kontakt konsulent Anders Krauch på telefon 2196 8060

Se filmen om vores hverdag og hvorfor du skal vælge at blive en del af denne:

https://vores-hverdag.dk/?utm_campaign=employerbranding&utm_medium=app&utm_source=http

Vi afholder løbende samtaler da vi ansætter til flere ledige stillinger og du kan forvente en hurtig respons umiddelbart efter du kontakter os. Vi glæder os til at høre fra dig og, om dine ambitioner for den næste del i udviklingen af dit arbejdsliv.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.