Staldmedarbejder søges

Vi søger en ansvarsbevidst og stabil staldmedarbejder til St Restrup Rideskole. Du elsker at arbejde med heste og du kan køre en traktor. Du har erfaring med håndtering af heste, møder til tiden og kan arbejde selvstændigt. Det er et krav du taler dansk, har en god fysik og har kørekort.

Arbejdsopgaverne er at passe heste herunder fodring, udlukning, udmugning ved elevheste, fordeling af wrap på folde, pleje af ridehus og ridebane. Herudover vil der være diverse forefaldende opgaver, tjek af hegn samt renholdelse af stald og fælles faciliteter. Stillingen er en deltidsstilling og arbejdstiden er på alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 12.00. Mulighed for 1 ekstra time fra kl. 15- til 16.00 til indluk hvis ønskes.

Det er muligt at have egen hest opstaldet.

Vi er en hyggelig rideklub med 22 bokse, hvoraf de 7 er udebokse. Vi har p.t. 3 elevheste, resten er private opstaldere som alle er aktive i klubben. Vi tilbyder holdundervisning samt privat dressur- og spring undervisning.

Hvis du vil vide mere om vores klub, kan du besøge vores hjemmeside www.rideklubbenstorerestrup.dk eller ringe til formand Lars Guldbrand på 60506123.

Ansøgning sendes til info@rideklubbenstorerestrup.dk.

Ansættelse pr. 1. december 2020.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.