Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Start din karriere som it-trainee hos en af Danmarks største it-driftsleverandører

Er du nyuddannet – eller er det et par år siden du afsluttede en uddannelse? Og har du et stort ønske om at arbejde med it? Så er du måske vores nye it-trainee i Statens It.

Sammen med vores kunder arbejder Statens It hver dag på at skabe øget produktivitet og vækst i den offentlige sektor i Danmark til gavn for os alle. Vi hjælper vores kunder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger. Flere af vores løsninger sikrer bæredygtighed i samfundet. Dette er bare et udpluk af de forskelle, vi er med til at gøre i Danmark – og det har du nu mulighed for at blive en del af som it-trainee.

Vores trainee-program er bygget op omkring et toårigt forløb, der har til formål at skabe sublime rammer for din personlige og faglige udvikling. Du gennemgår et fast tilrettelagt forløb, hvor du nyder godt af kombinationen mellem det at arbejde praktisk på projekter og teori og workshops. Selvom du deltager i et trainee-forløb, anser vi dig for at være it-konsulent fra første dag, du træder ind i huset. Vi tror på, at du besidder en lang række kernekompetencer, som vi kan være med til at udvikle og præge, så du bliver den bedste til dit arbejde.

Du bliver en del af Team AD, Exchange og Office365, der består af højt kvalificerede og erfarne medarbejdere, som du kan støtte dig til og sparre med. En stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt. Din evne til at interagere vil derfor være afgørende for at udvikle solide løsninger, og det er vigtigt for os, at du både er klar til at tage fat på allerede definerede problemstillinger, samt udfordre os med din viden fra studiet. På den måde sikrer vi, at både du, vi og kunden får det bedste fra begge verdener.Hvad et toårigt trainee-program giver dig:

  • Deltagelse i projekter på nogle af de største danske it-løsninger
  • Et skræddersyet program, med en veldefineret karrieremodel, hvor du er sat i førersædet for din fremtid
  • Rig mulighed for specialisering og faglig fordybelse
  • Gode muligheder for at skifte mellem forskellige opgaver og spændende ansvarsområder, altbafhængig af projekternes art og kompleksitet
  • En erfaren mentor, der kan guide dig gennem din udvikling
  • Du vil undervejs, og særligt i slutningen af forløbet, være i stand til at tage styringen på en lang række
  • opgaver. Det er netop her, at du er med til at gøre en forskel for vores kunder. Du får samtidig en klar fornemmelse af dine styrker og udfordringer, hvilket er med til at skabe et fundament for din videre karriere.


Hvem er du?
Du har en naturlig interesse for teknologier, både nye og gamle, og du trives med svære tekniske

udfordringer. Du drømmer om en karriere inden for it-branchen, hvor du er med til at gøre en reel forskel, fordi håndværket er i fokus, og løsningerne er kendetegnet ved kvaliteten.

Du er nyuddannet, eller også er det et par år siden, at du afsluttede en uddannelse. Det er ikke så afgørende, hvilken uddannelse du har bag dig; det kan både være en uddannelse inden for it og teknologi, men du kan også sagtens have en humanistisk uddannelsesbaggrund, eller fx en uddannelse som lærer. Det vigtigste er, at du har gennemført en uddannelse, og at du har et godt kendskab og en stor interesse for it.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har haft et relevant studiejob, været i praktik i en it-afdeling, så du kender til et professionelt it-arbejdsmiljø, eller været vant til at programmere på hjemmefronten.

Du er nysgerrig af natur og brænder for at skabe relationer både on-site hos kunderne og internt med kolleger. Du er ambitiøs, du vil gerne gøre en forskel og er parat til selv at investere, for at blive dygtigere.

Din drivkraft er din egen performance. Det er en nødvendighed, at du taler og skriver dansk. Vi er en åben og dynamisk arbejdsplads med masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og faglig sparringAnsættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en høj sikkerhedsgodkendelse via PET under din ansættelse i Statens It. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per Reider Meinertsen på tlf. 7231 1519Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Statens eRekruttering senest den 5. juli 2020.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Afhængig af udviklingen i den aktuelle Corona-situation, kan det komme på tale at gennemføre 1. samtale via video møde.

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.