Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens administration søger studentermedhjælper til at arbejde med software robotter

Har du lyst til at arbejde med robotter og automatiseringsopgaver? Så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at blive en del af en RPA-gruppe og få praktisk erfaring med anvendelse af software robotter. Statens Administration er et shared servicecenter, som har til hovedopgave at levere løn- og regnskabsydelser for vores ca. 160 statslige kunder. For at hjælpe vores driftskontorer automatiserer vi de manuelle arbejdsgange ved hjælp af RPA (Robotic Process Automation) teknologi. Vi har nu over 30 kørende robotter og har oparbejdet viden og erfaring med, hvordan robotter udvikles, implementeres og driftes.


Om jobbet
Som studentermedhjælper skal du assistere vores RPA udviklere med tekniske opgaver. Opgaverne kan fx være:

  • tilpasning af eksisterende robotter
  • afvikling/drift af robotter
  • tekniske opgaver der understøtter det øvrige miljø, der omgiver robotterne
  • 1. level support opgaver herunder visitering, prioritering og kategorisering af fejl
  • fejlsøgning og afhjælpning af fejl
  • rapportering på drift og support.
Du vil blive en del af vores robot-gruppe, som i dag består af 4 udviklere, 2 proceskonsulenter og en RPA Lead. Du vil her få en grundig introduktion til RPA arbejdet i Statens Administration samt undervisning i de værktøjer vi anvender, herunder især UIPath, som er vores robotsoftware. Du vil løbende blive introduceret til de forskellige opgaver og vil få opgaver svarende til de kompetencer du opbygger.


Lidt om dig
Du læser i øjeblikket på en videregående uddannelse inden for it-området, og gerne med hovedvægt på programmering. Hvis du har erfaring med RPA teknologi, vil det være en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med og specialisere dig i RPA området.

Du er frisk på at arbejde på en arbejdsplads, hvor to dage ikke ligner hinanden. Du trives med, at der stilles forventninger til din opgavevaretagelse, og du bidrager aktivt med gå-på-mod og nye vinkler på opgaveløsningen.

Vi lægger vægt på, at vores studenter indgår som medansvarlig i opgaveløsningen – hos os har du rig mulighed for udfordringer, at byde ind med dine kompetencer og sætte dit præg på opgaveløsningen.


Om os
Du kommer til at sidde i Team Optimering og Kvalitet, som bl.a. har ansvar for drift, support og udvikling af styrelsens it-systemer. Vores overordnede opgave er at sikre, at forretningen kører effektivt, sådan ledelse og medarbejdere dermed kan sikre løn til tiden og korrekte regnskaber for kunderne. Vi er et dynamisk og kreativt team, som har stort fokus på det sociale. Vi er effektive og innovative, men vi prioriterer også en omgang bordfodbold og sociale arrangementer. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at blive en del af vores stærke fællesskab.

Statens Administration er en styrelse i Finansministeriets koncern. Vi lægger vægt på en flad og direkte ledelsesstruktur – og så tror vi på, at gode ideer skal afprøves.


Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Niels-Christian Pallisgaard Aaen på tlf. 33 92 82 49, mail: nch@statens-adm.dk eller RPA Lead Karin Bæk Hjermitslev på tlf. 41 70 39 85, mail kbe@statens-adm.dk.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.


Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.


Ansøgning
Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 21. februar 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.