Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statsautoriseret revisionsfirma søger erfaren bogholder / controller

Hos os kender vi vores kunder og ikke kun deres regnskaber. Det er en af mange fordele ved at være en lille fisk blandt mange store.

Lige nu søger vi endnu en kollega, der har lyst til at slippe for fastgroede rutiner og en upersonlig omgangstone – er det dig?

Velkommen hos Attiri

Attiri blev stiftet for at kunne tilbyde kunder et alternativ til de store revisionsfirmaer. Siden da har vi udført assistance for små og mellemstore virksomheder – altid med fokus på den enkelte kundes behov og kendetegn. Vi er en del af det landsdækkende revisornetværk Kreston og har specialiseret viden og erfaring til rådighed, alt imens vi bevarer fordelene ved at være en lille virksomhed med 6 medarbejdere. 

 

Opgaver

Vi kan tilbyde dig en alsidig og selvstændig regnskabsstilling i et åbent og ligefremt kontormiljø.

 

Vi søger en medarbejder, der kan stå for sin egen opgaveportefølje. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i finansbogføring, debitor- og kreditorstyring, moms og skat samt løbende perioderapporteringer. Der er tale om opgaver, som vi varetager på vegne af vores kunder – dels på vor kontor og dels ude hos vore kunder.

 

Men næsten vigtigst af alt: at give kunderne fremragende service og sparring i øjenhøjde, så de føler sig trygge ved at lægge deres bogholderi og regnskaber i vores hænder.

Få den rolle, du er klar til og drømmer om
Du vil opleve, at hvis du har argumenterne i orden, så er det nemt at få indflydelse – i stort set alle sammenhænge. Vores arbejdsgange og rutiner er dynamiske, og vi ser det kun som et plus at skabe præcis den stilling, vores medarbejder drømmer om. Lad os sammen forme din karriere hos os!

Erfaring og faglig stolthed
Vi søger dig, der kan dit kram som bogholder eller controller med alt, hvad det indebærer. Men du har også den ekstra sans for faget, der ikke bare handler om tal, men som gør dig i stand til at foretage gode vurderinger. Du skal have en positiv indstilling og være god til at samarbejde.

Vi forestiller os, at du:

  • har mindst 4-5 års erfaring fra et revisionsfirma eller økonomiafdeling med alsidige opgaver
  • er i stand til at arbejde selvstændigt
  • udviser ansvarsbevidsthed overfor opgaven og kunden og er i stand til at overholde deadlines
  • kender systemerne C5, E-conomic, Navision Dynamics NAV, Dinero m.fl
  • har gennemslagskraft og er tillidsvækkende – det kræver lidt pondus at skabe det forhold til kunderne, som vi stiler efter.


Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag på ansogning@attiri.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.